Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2019, 14:30
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Avengers: Endgame si cez otvárací víkend pozrelo najviac divákov v slovenskej histórii. Prekonalo aj Päťdesiat odtieňov sivej

Avengers: Endgame si cez otvárací víkend pozrelo najviac divákov v slovenskej histórii. Prekonalo aj Päťdesiat odtieňov sivej
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Superhrdinom od Marvelu sa darí aj v našej malej krajine.

Ešte v nedeľu večer sme ťa stihli informovať o tom, že sa najnovším Avengers podarilo za otvárací víkend získať neuveriteľných 1,2 miliardy dolárov. Ak by si nesledoval filmové tržby, povieme ti k tomu len toľko, že takúto sumu väčšina filmov nezarobí za dlhé týždne a mesiace premietania v kinách.

Endgame je jednoducho obrovský hit, ktorý sa po otváracom víkende stal veľmi nebezpečným konkurentom pre Avatara od Jamesa Camerona, ktorý sa pýši úchvatnými 2,787 miliardami. Fenomenálny štart zaznamenala snímka aj na Slovensku.

Za prvé štyri dni od 25. apríla sa do našich kín na Endgame nahrnulo až 120 697 divákov a vrátane stredy už išlo o návštevnosť s číslom 132 652. Slovenským kinám doposiaľ v rámci otváracieho víkendu vládli animovaní Mimoni, ktorým sa 25. júna 2015 podarilo pokoriť hranicu 109 475 divákov.

V novodobej histórii sa na Slovensku s víkendovou návštevnosťou podarilo prekročiť hranicu 100 000 divákov len snímke 50 odtieňov sivej (108 094 divákov).

Časť našej redakcie si Avengers: Endgame vychutnala spoločne s vami počas súkromnej projekcie, kde sme oslavovali 5. výročie Filmkultu. Jednotlivé názory našich členov môžeš nájsť v tomto článku. Pre akékoľvek ďalšie informácie zo sveta Avengers: Endgame klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia