Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2019, 7:47
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Už čoskoro sa otvorí Monopoly v realite. Nechýbajú vlakové stanice či neúprosná väzenská miestnosť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vďaka hypermoderným technológiám vznikne v Hongkongu Monopoly prenesené do reality.

Monopoly je síce technicky spoločenskou hrou, no snáď ešte nič nerozhádalo toľko ľudí, ako práve táto hra. Samozrejme, začiatky sú plné zábavy, no ku koncu sa často všetko zvrhne a výsledok hry je aj tak známy desiatky minút dopredu.

Ak chceš svoju frustráciu z Monopoly preniesť aj do reálneho života – alebo si len užiť úžasný deň s tvojou obľúbenou spoločenskou hrou – začni šetriť na letenky do Hongkongu, pretože práve tam už čoskoro otvárajú Monopoly v realite.

Projekt Monopoly Dreams je súčasťou väčšieho zábavného parku a vo veľkom komplexe zažiješ všetko, čo v aj reálnej doskovej hre. Pobehovať budeš po chodbách, ktoré predstavujú jednotlivé lokality, a skončiť môžeš aj na vlakových staniciach, v energetickej spoločnosti či v temnej väzenskej cele, kde si tri kolá počkáš.

Bohužiaľ, žiadne Hodžovo námestie či Obchodná ulica sa nekonajú, lokality budú vybrané z tamojšej hongkonskej verzie, no ak si milovníkom legendárneho Monopoly, určite sa ti sen splní aj tak.

Domov
Zdieľať
Diskusia