Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2019, 1:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž precestoval tisíce kilometrov, aby si nechal odstrániť časť uší kvôli novému „módnemu výstrelku“

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Z Austrálie pricestoval až do Štokholmu.

Už viac ako 10-tisíc ľudí zdieľalo príspevok muža, ktorý sa profesionálne venuje úpravám ľudského tela, aké si možno ešte nikdy nevidel. Vystupuje pod prezývkou Chai a 15. marca na svoj facebookový profil zavesil fotografiu jedného Austrálčana, ktorý pricestoval tisíce kilometrov zo svojej rodnej krajiny až do Štokholmu, kde Chai pôsobí.

V prvom rade sa venuje piercingom, ktoré si zákazníci nechávajú umiestňovať na tie najrôznejšie miesta, ale ak majú ľudia záujem o trochu radikálnejšie zásahy do svojho tela, nebráni sa im.

Keď si človek nechá prepichnúť ušný lalok, aby si tam mohol umiestniť náušnicu, nejde o nič nezvyčajné. O trochu pokročilejšia úroveň už spočíva v piercingu, ktorý nevyužíva lalok, ale ušnú chrupavku. Ide o komplikovanejšiu procedúru, napriek tomu sa u mladých ľudí teší veľkej obľube a po prvotných týždňoch intenzívnej starostlivosti vie skrášliť ucho človeka.

Na najnovší výtvor sa však niektorí ľudia nevedia ani pozrieť bez toho, aby im neprišlo nevoľno. Spomínaný Austrálčan nemal v Štokholme záujem o piercing do ušnej chrupavky, ale o odstránenie časti celého ucha. Kúsok chrupavky mu teda na žiadosť Chai ochotne odstránil, nešlo pritom o prvú takúto procedúru, ktorú absolvoval, a na Facebooku sa pochválil so zašitým orgánom, kde teraz namiesto chrupavky zostala diera.

V príspevku ľuďom vysvetlil, že po zákroku neohluchneš, len si vraj tvoje uši budú musieť pár dní zvykať na rozdielny príjem zvuku a smeru, odkiaľ prichádza. Chai dokonca tvrdí, že po tejto procedúre údajne začneš počuť lepšie ako predtým, pretože zvuky zozadu budú do uší prichádzať bez prekážky navyše. Tieto výroky však v reakciách vyvrátilo niekoľko ľudí, takže zrejme nebudú založené na pravde.

Ak s takouto úpravou vzhľadu nesúhlasíš, nebudeš jediný. V komentároch pod fotkou sa zaručene dobre zasmeješ, pretože kritiky tam nájdeš veľkú kopu. Nejde nutne o urážlivé príspevky, skôr si ľudia uťahujú z toho, ako sa bude Austrálčan zachytávať o kľučky či z jeho pravdepodobne vegánskeho bicykla. Komentárov pod príspevkom nájdeš dokonca viac ako 12-tisíc.

Domov
Zdieľať
Diskusia