Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Článok vznikol v spolupráci s Balaton Sound. 
13. marca 2019, 9:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Balaton Sound 2019 vystúpia Don Diablo, Desiigner, Sean Paul, J Balvin a desiatky ďalších hviezd

HUDBA
Uložiť Uložené

Počas leta ožie maďarský multižánrový festival Balaton Sound aj vďaka najväčším hviezdam popu, rapu a elektronickej hudby.

Fanúšikovia festivalov už teraz veľmi dobre vedia, že ich čaká veľmi náročné leto, keďže minimálne v rámci zábavy pod holým nebom má naša krajina skoro dokonalé miesto. Okrem tých domácich máme totiž veľmi blízko aj k zahraničným festivalom a pri pohľade na line-upy vyzerá práve chystaný ročník Balaton Sound 2019 ako ideálny. 

Odporúčané
Armin van Buuren, Marshmello, G-Eazy, Tiesto, The Chainsmokers a mnoho ďalších na Balaton Sound 2019 Armin van Buuren, Marshmello, G-Eazy, Tiesto, The Chainsmokers a mnoho ďalších na Balaton Sound 2019 23. januára 2019, 16:09

Bohatá nádielka hviezdnych reprezentantov všetkých najpopulárnejších žánrov sa predvedie medzi 3. a 7. júlom 2019. Line-upu kraľujú mená ako Armin van Buuren, Marshmello, Paul Kalkbrenner alebo DJ Snake, no dobrou správou je, že so zoznamom mien nie sme ani zďaleka na konci, práve naopak. 

V rámci druhej vlny organiátori odhalili, že na 5-dňovej plážovej párty vystúpi aj Tiesto, The Chainsmokers alebo Rudimental. Raperov budú reprezentovať napríklad Future a G-Eazy, no na svoje si prídu aj fanúšikovia Jessa Glynneho alebo kolumbijského reggaeton speváka J Balvina. Tu však ani zďaleka nekončíme, keďže teraz prichádza tretia vlna nových veľkých mien. 

Na Balaton Sound 2019 vystúpia Don Diablo, Desiigner, Sean Paul, J Balvin a desiatky ďalších hviezd
Zdroj: Balaton Sound

Jedným z headlinerov bude jamajská superstar Sean Paul, no v prvom rade dnes potešíme rapových fanúšikov. Na Balaton Sound 2019 totiž vystúpia kapacity ako Denzel Curry, Desiigner alebo Ski Mask The Slum God, ktorý mal možnosť spolupracovať aj s extrémne talentovaným XXXTentacionom. 

Fáza tri sa tiež teší príchodu rapovej a hip-hopovej star Saweetie, ktorá je dobre známa vďaka singlu ICY GRL a spolupráci s G-Eazym. Svoju jedinečnú show predstaví aj multitalentovaný raper, spevák a tanečník Buddy z Comptonu.

Takto zatiaľ vyzerá rozpis jednotlivých vystupujúcich v jednotlivé dni.

Na Balaton Sound 2019 vystúpia Don Diablo, Desiigner, Sean Paul, J Balvin a desiatky ďalších hviezd
Zdroj: Balaton Sound
  

A aby toho nebolo málo, na rozmanitosti ešte pridá alternatívnejší zvuk elektro rocku v podaní dua Missio. Sobotňajšia noc sa bude tešiť vystúpeniam talentu Youngr a dvojitou platinou oceneného umelca MadeInTYO. Pri prezeraní zoznamu umelcov oznámených počas fázy tri, treba spomenúť aj amerického producenta z východného pobrežia Gryffina a globálnu superstar KSHMR.

Ako zvyčajne, pripravený je mimo hudobných vystúpení aj bohatý sprievodný program a množtvo atrakcií, takže sa nudiť v žiadnom prípade nebudeš. 

Na Balaton Sound 2019 vystúpia Don Diablo, Desiigner, Sean Paul, J Balvin a desiatky ďalších hviezd
Zdroj: Balaton Sound

Vstupenka na celý festival Balaton Sound  poskytne jedinečnú možnosť zažiť kompletný festivalový program. Pri zvyšku vstupeniek si môžeš vybrať konkrétne dni, počas ktorých sa chceš ísť na festival pozrieť.  Viac informácií nájdeš na oficiálnej www.balatonsound.com/sk, ktorá je, samozrejme, aj v slovenčine a nájdeš na nej aj samotné lístky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia