Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci s festivalom Balaton Sound. 
23. januára 2019, 16:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Armin van Buuren, Marshmello, G-Eazy, Tiesto, The Chainsmokers a mnoho ďalších na Balaton Sound 2019

HUDBA
Uložiť Uložené

Obľúbený maďarský multižánrový sviatok pod holým nebom má väčšinu line-upu vonku. Na čo všetko sa môžeš tešiť?

Výhodou lokality Slovenska v letných mesiacoch je, že namiesto mora máme v okolí množstvo atraktívnych festivalov, medzi ktoré patria aj tie maďarské. Obzvlášť zaujímavé mená ponúka Balaton Sound, pričom druhá vlna mien nasvedčuje, že si na svoje prídu zástancovia naozaj všetkých hudobných žánrov od elektroniky, cez pop až po rap. 

Obľúbený multižánrový sviatok pod holým nebom sa bude konať v dňoch medzi 3. a 7. júlom 2019 a k už hviezdnemu line upu, v ktorom kraľujú mená ako Armin van Buuren, Marshmello, Paul Kalkbrenner alebo DJ Snake, odhalili organizátori v rámci druhej fázy dávku ďalších interpretov známych na celom svete. 

Armin van Buuren, Marshmello, G-Eazy, Tiesto, The Chainsmoker a mnoho ďalších na Balaton Sound 2019
Armin van Buuren, Marshmello, G-Eazy, Tiesto, The Chainsmoker a mnoho ďalších na Balaton Sound 2019 Zdroj: Balaton Sound

Už teraz vieme, že chýbať nebude holandská EDM legenda Tiesto, ktorého na tomto mieste budú počas tejto 5 dňovej plážovej párty nasledovať platinou ocenení The Chainsmokers. 

Návštevou poctia Balaton Sound aj Rudimental a rap budú reprezentovať okrem Future-a aj G-Eazy. 

Sestra maďarského Sziget festivalu tiež privíta nominanta na BRIT Award Jessa Glynneho, alebo kolumbijskú hviezdu J Balvina, ktorého spolupráca s Cardi B na hite I Like it dosiahla na niekoľko týždňov prvé miesto v prestížnom rebríčku Billboardu. Na festivale sa tiež predstaví šéf vydavateľstva Protocol Nicky Romero, populárne americké duo Sofi Tukker a vedúca osobnosť Shark Squad, Jauz.

Armin van Buuren, Marshmello, G-Eazy, Tiesto, The Chainsmoker a mnoho ďalších na Balaton Sound 2019
Armin van Buuren, Marshmello, G-Eazy, Tiesto, The Chainsmoker a mnoho ďalších na Balaton Sound 2019

Vstupenka na celý festival Balaton Sound  poskytne jedinečnú možnosť zažiť kompletný festivalový program. Pri zvyšku vstupeniek si môžeš vybrať konkrétne dni, počas ktorých sa chceš ísť na festival pozrieť.  Viac informácií nájdeš na oficiálnej www.balatonsound.com/sk, ktorá je, samozrejme, aj v slovenčine a nájdeš na nej aj samotné lístky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia