Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2019, 23:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Srdcervúce video zachytáva muža, ktorý svojho psa opustil na kraji cesty. Ten sa ho zúfalo snažil dobehnúť

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Pes nie je hračka, ale živý a citlivý tvor.

Už aj na Slovensku sú psy od minulého roku živé a cítiace bytosti, ktoré majú oporu v zákone. Neznamená to však, že sa každý človek na svete ku štvornohým chlpáčom správa tak, ako by sa mal. Pes nie je žiadna hračka, ktorej sa môžeš nabažiť a potom ju nechať napospas osudu, ale nanešťastie existujú aj ľudia ako muž z nasledujúceho videa.

Video natočil Stephen Sage Silver na zdanlivo opustenej časti cesty. Keď tam Stephen dorazil, zbadal zvláštny incident, pretože muž z auta vytiahol svojho psa, odtiahol ho čo najďalej od vozidla, viackrát ho buchol po hlave a snažil sa mu utiecť.

Stephen ho konfrontoval, dokonca sa s ním dostal aj do fyzickej potýčky, ale muž aj tak utiekol, sadol do auta a odišiel. Zúfalý pes nechápal, čo sa deje, a tak sa snažil skočiť do auta ku človeku, ktorému celý čas dôveroval a on ho nechal na kraji cesty.

Našťastie, Stephen prípad nahlásil aj miestnym úradom, kde sa už začalo vyšetrovanie, pričom psík bol zachránený a postarali sa oňho v útulku. Snáď sa úradom podarí muža z videa vypátrať a patrične ho potrestajú, pretože psy nepatria na ulicu ani v tej najviac zúfalej situácii.

Domov
Zdieľať
Diskusia