Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2019, 14:45
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zaľúbený pár odmieta splodiť dieťa, nechcú ním kontaminovať našu planétu. Ľudia nedokážu ich rozhodnutie pochopiť

ZAUJÍMAVOSTI DIEŤA
Uložiť Uložené

Na Instagrame zdieľali fotku z kliniky, kam šli podstúpiť vazektómiu.

Väčšina mladých párov sa teší na moment, keď na svojom Facebooku budú môcť všetkým kamarátom a známym oznámiť novinu o tom, že čakajú dieťa. Nathalie Guzman a Andrés Flu z Kolumbie však zažívajú opačnú situáciu.

Po dlhom premýšľaní sa rozhodli, že dieťa nikdy splodiť nechcú, a tak na sociálne siete zavesili svoju spoločnú fotku z kliniky, kam šli podstúpiť vazektómiu. V príspevku zvýraznili slová o tom, ako sa nikdy nestanú rodičmi, pretože odmietajú kontaminovať našu planétu ešte viac.

Naopak, chcú sa snažiť pomôcť s konzerváciou Zeme, ktorá je podľa nich už v tejto chvíli mimoriadne poškodená a preľudnená. Nemalo by preto zmysel splodiť ďalšie dieťa a priviesť ho na zničený svet.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Nath MG (@natymon8),

Namiesto dieťaťa sa vraj chcú do konca života prechádzať po svojom dome nahí, nakupovať hračky pre seba a cestovať bez toho, aby museli riešiť, kam svoje dieťa na pár týždňov odložia. Nathalie však zároveň doplnila, že proti deťom samotným nič nemá, dokonca ich má veľmi rada.

Odporúčané
Ukrajinské dievča vychovali psy: Keď Oxanu našli, nevedela rozprávať, len štekať. Chodila po štyroch a jedla odpadky Ukrajinské dievča vychovali psy: Keď Oxanu našli, nevedela rozprávať, len štekať. Chodila po štyroch a jedla odpadky 13. marca 2024, 16:30

Na druhej strane, deň čo deň vidí množstvo trpiacich detí obklopených drogami a násilím, a preto do tejto spoločnosti nechce priviesť žiadneho potomka. Keby vraj bola situácia iná, vazektómiu by nepodstúpili.

Aby toho nebolo málo, po oznámení radostnej či smutnej noviny začali príspevok komentovať stovky rozhorčených ľudí. Dvojici vysvetľovali, ako im raz budú deti chýbať a nevedeli pochopiť, ako môžu ratolesti označiť za kontamináciu našej planéty.

Dieťa podľa mnohých nie je chybou ani kontamináciou, ale požehnaním. Samozrejme, našli sa aj ľudia, ktorí dvojici zablahoželali a rozhodnutie schvaľovali, ale koniec koncov samotní Nathalie a Andrés najlepšie vedia, čo pre nich bude v živote najlepším riešením.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Nath MG (@natymon8),

Domov
Zdieľať
Diskusia