Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2019, 15:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Policajti zabavili 100 gramov pervitínu a 65 000 € v hotovosti. Za drogy pôjdu Košičania aj Trenčania sedieť na dlhé roky

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

Drogová trestná činnosť na Slovensku stále prekvitá.

Naši policajti pravidelne na svojej facebookovej stránke informujú verejnosť o tom, aké zásahy vykonávali v posledných dňoch. Najnovšie sa pochválili hneď dvomi protidrogovými záťahmi v Trenčíne a na východe krajiny v Košiciach. Pod Trenčianskym hradom zadržali 4 ľudí a v 4 domoch zaistili slušné množstvo drog.

Číslo štyri zrejme rezonovalo vnútri tejto organizovanej skupiny, pretože v domoch sa nachádzali len 4 kusy extázy a pár gramov marihuany. Na druhej strane, policajtom sa podarilo zadržať 100 gramov pervitínu a ako sami upozorňujú, neveľké množstvo drog nereflektuje dlhodobé pôsobenie skupiny na čiernom trhu. Keď preto narazili aj na 65 485 € v hotovosti, vedeli, že trafili do čierneho.

Záťah v metropole východu bol v porovnaní s akciou v Trenčíne o trochu slabší, pretože policajti zadržali len dve osoby v dvoch rôznych nehnuteľnostiach.

Obchodovanie s drogami však vyzerá na severe aj na východe Slovenska podobne, veď muži zákona v oboch mestách zadržali pervitín aj marihuanu. Zelenej rastliny zachytili v Košiciach približne 100 dávok, pričom košickí díleri nemali v hotovosti ani zďaleka toľko tisíc, čo Trenčania.

Odporúčané
Timothée Chalamet je agresívny narkoman a Gary Oldman zase punkáč na heroíne. Toto sú najdesivejšie filmy o drogách (Rebríček) Timothée Chalamet je agresívny narkoman a Gary Oldman zase punkáč na heroíne. Toto sú najdesivejšie filmy o drogách (Rebríček) 25. marca 2024, 12:30

Všetkým zadržaným osobám v tejto chvíli hrozí za dlhodobú a závažnú drogovú trestnú činnosť trest odňatia slobody od 10 do 15 rokov. Slováci v komentároch hneď rozmýšľali nad tým, že toľko peňazí v hotovosti ešte nikdy nevideli a pokojne by ich prijali ako odmeny.

Domov
Zdieľať
Diskusia