Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2019, 16:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenská polícia natočila trailer ako z akčného filmu, aby ťa motivovala stať sa mužom zákona

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Policajný zbor hľadá nových príslušníkov.

Slovenská polícia neustále hľadá nových ľudí, ktorí by sa mohli pridať do jej služieb. Naši muži zákona hliadkujú na cestách, starajú sa o našu bezpečnosť, vyšetrujú trestné činy či zasahujú pri protidrogových akciách, ale policajnému zboru stále chýbajú pracovníci.

Na svojej facebookovej stránke preto zverejnili parádnu upútavku, ktorú museli natáčať dlhší čas, pretože zachytáva všetky možné aspekty policajnej práce.

Na jednej strane sa môžeš pokochať zábermi z policajného laboratória, kde prebiehajú všetky tie expertízy, o ktorých hovorcovia po protidrogových záťahoch neustále hovoria, na druhej strane uvidíš v akcii aj policajné komando. V jednej chvíli chytajú muži zákona cestných pirátov, v inej zase zasahujú proti prevádzačom na hraniciach.

Trailer sa mnohým Slovákom páčil natoľko, že policajtom odkázali, aby zverejnili nezostrihanú verziu, alebo rovno natočili celovečerný film, pretože na video sa naozaj dobre pozerá. Avšak, viacerí z nich upozornili na opačnú stranu mince, keďže policajná práca z veľkej časti pozostáva aj zo sedenia v kancelárii a vypisovania dokumentov.

Odporúčané
Neďaleko Bratislavy vystúpi Travis Scott a Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Bratislavy vystúpi Travis Scott a Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Policajti upozorňujú, že keby si mal o vstup do policajného zboru záujem, môžeš nad tým začať rozmýšľať hneď po skončení strednej školy a úspešnom absolvovaní maturity. Ak sa chceš dozvedieť bližšie informácie o samotnom nábore a podmienkach, klikaj na tento odkaz.

Domov
Zdieľať
Diskusia