Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
9. januára 2019, 12:10
Čas čítania 0:00

Ekologický drogový díler predáva kokaín v nádobkách na opakované použitie. Chce tak chrániť životné prostredie

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Už aj díleri odmietajú jednorazové plasty.

Netreba si robiť zbytočné ilúzie o tom, že sa v uliciach veľkých európskych miest nepredávajú drogy. Inak to nefunguje ani v anglickom Birminghame, kde drogový biznis prekvitá, lenže aj díleri si vo svetle posledných správ o stave našej planéty zrejme začali uvedomovať, že sa k svojej práci musia postaviť zodpovednejšie.

Prvou lastovičkou sa mal stať díler z Birminghamu, ktorý najnovšie svojim zákazníkom predáva kokaín v malých plastových ampulkách.

Nádobky sú pritom určené na opakované použitie. O novom spôsobe balenia drog informoval britský portál Metro.co.ukjeden z dílerových zákazníkov, pričom si ampulku aj odfotil.


Vtipne vyznieva fakt, že díler zákazníkom pri nákupe odporúča, aby ampulky nevyhadzovali, ale radšej s rovnakou nádobkou prišli na miesto nákupu aj nabudúce. Vďaka tomu im vraj stačí ampulku opätovne naplniť bielym práškom a pri nákupe podľa dílera neutrpí naše životné prostredie žiadnu škodu.

25. marca 2024, 12:30 Čas čítania 3:26 Timothée Chalamet je agresívny narkoman a Gary Oldman zase punkáč na heroíne. Toto sú najdesivejšie filmy o drogách (Rebríček) Timothée Chalamet je agresívny narkoman a Gary Oldman zase punkáč na heroíne. Toto sú najdesivejšie filmy o drogách (Rebríček)

Ako však skonštatoval zákazník, ktorý fotku ampulky poslal do médií, on sám sa o životné prostredie veľmi nezaujíma. Keď sa dílera spýtal, prečo mu nemôže prášok predávať v tradičných igelitových vrecúškach, ten mu vysvetlil, že kokaín vraj od neho nakupuje množstvo hipsterov, ktorí si ekologické balenia zamilovali a častejšie sa vracajú.

Smutne vo svetle nového spôsobu balenia drogy vyznieva situácia v Kolumbii, kde sa každý rok vyprodukuje obrovské množstvo kokaínu. Návyková látka tam zapríčinila odlesňovanie rozľahlej časti lesného porastu, a preto anglický díler s nádobkami na opakované použitie určite škodu na našej planéte spôsobenú produkciou drogy nevyrovná.

Domov
Zdieľať
Diskusia