Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Hikemates
7. januára 2019, 17:26
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Miluješ slovenské hory? Ak zdoláš výzvu, ktorú zvládnu len tí najlepší, čaká ťa balík odmien

Miluješ slovenské hory?  Ak zdoláš výzvu, ktorú zvládnu len tí najlepší, čaká ťa balík odmien
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.hikemates.com/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">hikemates.com</a>
ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO TURISTIKA
Uložiť Uložené

Slováci môžu byť hrdí na mnoho vecí. Avšak keď sa ťa ktokoľvek cudzí spýta, čo sa ti na našej krajine páči najviac, pravdepodobne ti napadne ako prvé fascinujúca príroda.

Máme ju rozmanitú, ponúka nám nevšedné zážitky a možnosti. Obrovské farebné lúky, rozľahlé lesy a v neposlednom rade ohurujúce výhľady z našich pohorí.

Práve posledné spomínané je niečím špecifické. Každý deň je iný, vždy sa ti naskytne jedinečný výhľad, keď sa vyšplháš na jeden z našich kopcov. Rovnaká scenéria sa jednoducho neopakuje dvakrát a v tom je to nevšedné čaro. Vďaka Hikematesu sa o výhľad môžeš podeliť a získať niečo naviac.

Vyrobené z lásky k slovenským horám

Výzva je pre skutočných milovníkov prírody, na ktorej konci nájdeš ako bonus odmenu. Vyber sa na kopce, kde zažiješ najkrajšie výhľady na Slovensku a podeľ sa s nimi na internete. Keď sa staneš členom výberového klubu a zapojíš sa do výzvy, získaš darček a šancu vyhrať jednu zo skvelých top cien.

Ako na to? Vytvor si Hikemates účet a staň sa členom na facebookovej skupine, zaberie to len pár sekúnd. Následne zdolaj 7 vybraných kopcov (alebo 6  z nich a jeden tvoj obľúbený) a odfoť sa na vrchole každého z nich. Musí ťa byť ale vidieť!

Miluješ slovenské hory?  Ak zdoláš výzvu, ktorú zvládnu len tí najlepší, čaká balík odmien
Miluješ slovenské hory? Ak zdoláš výzvu, ktorú zvládnu len tí najlepší, čaká balík odmien Zdroj: www.hikemates.com

Fotografie uploadni priamo cez účet na Hikemates, ktorý si si vytvoril. Zaves ich aj na svoj FB alebo Insta s hashtagom #wearehikemates a podeľ sa o zážitky aj s ostatnými. A to je všetko. Ten, ktorému sa ako prvému podarí zdolať 7 kopcov, získa hlavnú cenu – Ford RANGER s plnou nádržou na celý víkend!

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Každý, kto sa zapojí do výzvy, sa automaticky stane členom Hikemates klubu a ako bonus získa preukaz s množstvom výhod a nášivku. No a ak zdoláš všetky kopce (a Forda ti už niekto vyfúkol), získaš navyše fľašu na vodu a špeciálny preukaz PRO Hikemates.

Každý, kto sa zaradí do súťaže, bude automaticky zaradený do žrebovania o hlavné ceny. V hre je výstup na Lomnický štít so sprievodcom pre 2 osoby, dva pobyty v romantickej dreveničke priamo na brehu priehrady na víkend, Ruksak Highlander spolu so spacákom Carinthia a nerozbitnými okuliarmi Gloryfy a mnoho ďalších. 

 Mapky, aby si sa nestratil

 Všetkých 7 kopcov, ktoré musíš zdolať, je na webe Hikemates. Po rozkliknutí nájdeš dokonca aj mapu, aby si sa náhodou nestratil. Zároveň nájdeš k jednotlivým vrchom aj trefný popis, ktorý ťa informuje, kam to vlastne máš namierené.

Miluješ slovenské hory?  Ak zdoláš výzvu, ktorú zvládnu len tí najlepší, čaká balík odmien
Miluješ slovenské hory? Ak zdoláš výzvu, ktorú zvládnu len tí najlepší, čaká balík odmien Zdroj: www.hikemates.com

Zapoj sa do súťaže a možno práve ty budeš ten milovník hôr, ktorému sa podarí okrem zapojenia do výzvy získať jednu z hlavných cien. Máš čas do začiatku letnej turistickej sezóny  – do 16. júna 2019, vtedy budú vyhlásení výhercovia.

Domov
Zdieľať
Diskusia