Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2019, 19:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Medzi záľuby Pouličného Autora Tónov patrí súlož s pravdou

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV
Uložiť Uložené

Fanúšikovia dostali novoročné prekvapenie v podobe ďalšieho videoklipu, kde si P.A.T. zobral na starosti hlavnú úlohu.

Zatiaľ nevieme, aké sú plány Pouličného autora tónov na rok 2019, no podľa všetkého sa ešte chvíľu bude venovať svojmu druhému albumu Franto. Je len otázkou pár týždňov, kým s nim začne intenzívne koncertovať, keďže práve živý prednes je v konečnom dôsledku najdôležitejším momentom, kedy má interpret dokázať fanúšikovi svoju kvalitu.

Okrem koncertov sa P.A.T. s radosťou venuje aj klipom, pričom už vizuálne spracovanie dostala aj viac ako polovica skladieb. V rámci novoročného prekvapenia teraz člen Pozor Records prichádza hneď s ďalším, tentokrát ku skladbe Carbon

V nej opäť autor chce presadiť svoju pozíciu na scéne a doručuje vizuál, do ktorého zvolil aj zaujímavú lokalitu na letisku. Snaží sa o jednoduchší herecký výkon, čo sa mu darí viac ako mnohým jeho kolegom a pochutnáva si na cestovinách, ktoré však nevyzerajú úplne najlepšie. Viac už ale v samotnom klipe, ktorého autor nie je známy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia