Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
23. decembra 2018, 4:05
Čas čítania 0:00

Slováci týrajú nevinné zvieratká. Video zverejnili na sociálnych sieťach

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Ak náhodou autorov zvráteného videa poznáš, určite nám daj vedieť.

V prvom rade je neuveriteľné, že v roku 2018 ešte vôbec sme nútení písať podobný článok. Počas dnešnej noci obletelo Slovensko video zo sociálnych sietí, ktorého autorom je Natália J. so svojimi kamarátmi z (už uzamknutých) profilov __pupaaa__ a syn_ulice . Tí zo zatiaľ neznámych dôvodov v rámci instagramových príbehov uverejnili príspevky, kde očividne týrajú mačku bez akejkoľvek známky ľútosti. Na samotných audiovizuálnych záznamoch dokonca nejaví zvieratko žiadne známky života.

Zatiaľ nemáme informácie o tom, čo bolo motiváciou a čo sa vlastne stalo, no platí, že neexistuje dôvod, prečo ubližovať zvieratkám za akýchkoľvek okolností. Udalosti sa už chytili známe osobnosti vrátane Naty Kerny a Natálie Pažickej, ktoré sa pravidelne venujú podobným problémom a pridávajú svoj pohoršujúci komentár, s ktorým sa, samozrejme, nedá nestotožniť. 

Slováci týrajú nevinné zvieratká. Video zverejnili na sociálnych sieťach

Na záznamoch je vidieť, ako sa Natália Jašová so svojimi kamarátmi smejú na tom, ako kopú do tela mačky a chovajú sa, ako by išlo o každodennú záležitosť. Viac dostupných informácií zatiaľ v tejto chvíli neexistuje. Keďže ide o veľmi aktuálnu udalosť, určite budú v dohľadnej dobe k dispozícii aj ďalšie skutočnosti. 

10. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 5:09 Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR)

Platí, že v tomto prípade sa autori videa zachovali viac než nezodpovedne a zároveň porušili prakticky všetko, čo považujeme za normálne. Obzvlášť za okolností, kedy zviera už nie je považované za vec aj podľa zákona.

Zdravý rozum vystriedala agresia k nevinnému stvoreniu za účelom spestrenia večera a vlastne ani radšej nechcem vedieť, čo bolo v tomto prípade motiváciou. Ak náhodou autorku videa Natáliu alebo ďalších dvoch poznáš, určite sa nám ozvi v súkromnej správe. Veľmi radi ich budeme konfrontovať a dáme im priestor vyjadriť sa.

Slováci týrajú nevinné zvieratká. Video zverejnili na sociálnych sieťach
Domov
Zdieľať
Diskusia