Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2018, 20:37
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Zločinec s obrovským krkom nahral skladbu s dlhokrkým raperom. Z náhlej popularity chce vyťažiť maximum

HUDBA
Uložiť Uložené

V sprievodnom videoklipe ku skladbe s veľavravným názvom "Neckst Up" balia ženy na svoje atypické krky.

Len pred nedávnom sme informovali, že internet ovládla nová hviezda. Volá sa Charles Dion McDowell a zviditeľnil sa len vďaka tomu, že ho zatkla polícia kvôli prechovávaniu drog. Na tom by však nebolo nič výnimočné, keby Charles nemal mimoriadne veľký a hrubý krk.

Policajti fotku zatknutého muža pridali na svoju facebookovu stránku, no vôbec nečakali, koľko reakcií vyvolá. Charles sa vďaka obrovskému krku stal okamžite terčom uťahovania a objektom vtipných meme obrázkov. Kriminálnik sa však rozhodol, že z náhlej popularity vyťaží maximum.

Pred pár týždňami sme zas priniesli článok, že bojová organizácia Island Fights z americkej Floridy hrubokrkého zločinca oslovila s ponukou trénovať a vstúpiť do MMA. Ten  sa dlho nenechal presviedčať a ponuku začať novú kariéru profesionálneho bojovníka ihneď využil.

Aby toho však nebolo málo, Charles sa rozhodol, že sa stane aj rapovou hviezdou. Nahral totiž vlastnú skladbu s veľavravným názvom "Neckst Up", na ktorej ho dopĺňa zas opačný extrém, a to dlhokrký raper s menom Daddy Long Neck. V sprievodnom videoklipe balia ženy práve na atypické krky a poukazujú na svoju výnimočnosť.

Zaujímavým a možno sčasti nepochopiteľným faktom však zostáva, že pod túto bizarnosť sa podpísal prestížny hudobný kanál WorldstarHipHop, ktorý pod svojou taktovkou vydáva aj mená ako Migos, Tekashi 6ix9ine, Machine Gun Kelly, Cardi B, Trippie Redd či Future.

Domov
Zdieľať
Diskusia