Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. novembra 2018, 18:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zločinec s obrovským krkom vstupuje do MMA. Prvý zápas by si rád odbil už čoskoro

ŠPORT
Uložiť Uložené

Zo svojej náhlej popularity vyťažil maximum.

Na internete sa pred pár týždňami objavila nová hviezda. Jej meno znie Charles Dion McDowell a nejde o herca či speváka. Charles sa zviditeľnil len vďaka tomu, že ho zatkla polícia z amerického obvodu Escambia County.

Muži zákona fotku zatknutého chlapíka zavesili na svoju facebookovu stránku, pričom nečakali, koľko záujmu vyvolá. Nedalo sa nevšimnúť, že Charles sa narodil s oveľa širším krkom ako ostatní ľudia, a tak si z neho užívatelia začali rýchlo uťahovať.


Vraj je až po krk v problémoch, pretože má na krku obvinenia z nepríjemných drogových trestných činov. Chlapíka policajti načapali s marihuanou, metamfetamínom či kokaínom, ktorý vraj chcel distribuovať a predávať, a tak nezostávalo nič iné, ako ho spútať a odviezť na stanicu.

Do médií sa dokonca o pár dní neskôr po prvotnom záujme dostal znovu, pretože ho policajti zatkli opäť, tentoraz za to, že utiekol z rutinnej policajnej prehliadky, keď ho zastavili na ceste.

Napriek tomu to vyzerá tak, že sa naňho usmiala šťastena. Bojová organizácia Island Fights z americkej Floridy ho oslovila, či nechce začať trénovať a vstúpiť do MMA. Charles sa dlho nenechal presviedčať a pred pár dňami už na Facebook pridal fotografiu, z ktorej je jasné, že na sebe chce popracovať a začať novú kariéru profesionálneho bojovníka.

Šéf organizácie Island Fights Dean Toole mu navrhol, aby Charles začal využívať priestory posilňovne aj telocvične bezplatne. Dodal, že aj keby Charles nakoniec v oktagone nezačal pôsobiť profesionálne, snáď mu to pomôže obrátiť život naruby a v budúcnosti už neurobí nesprávne rozhodnutia.

Domov
Zdieľať
Diskusia