Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2018, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hudbou sa dá na Slovensku uživiť aj mimo rap (Odhodlanie Loviť)

HUDBA
Uložiť Uložené

Náš nový seriál Odhodlanie Loviť mapuje život a prácu zaujímavých a úspešných ľudí. Vychutnaj si druhý diel s DJským duom Malalata

 

V spolupráci s Jägermeistrom sme si pre našich divákov pripravili nový seriál s názvom Odhodlanie loviť, v rámci ktorého ti budeme postupne aj v budúcom roku predstavovať profily zaujímavých a inšpiratívnych ľudí z rôznych oblastí. Už máme za sebou debutový diel so zakladateľom FCK THEM Yakshom, dnes ti chceme ukázať nové pokračovanie.

V ňom sa predstaví DJské duo Malalata, ktoré pôsobí na scéne už 11 rokov a je synonymom pre jedinečnú fúziu balkánskych beatov, cigánskej muziky, mexickej cumbie a karibského reggae.

V našom videu sa dozvieš, ako to vlastne celé vzniklo a prečo sú chalani odhodlaní loviť nové skúsenosti. Zároveň nám dvojica prezradila, že hudbou sa dá uživiť aj v prípade, ak ju nerobíš výhradne komerčne. 

Malalata má bohaté skúsenosti s organizovaním udalostí, pravidelne hráva turné a môžeš ju vidieť v každom lepšom klube a na niektorých domácich festivaloch. V závere sa ešte dozvieš, čo oboch chalanov na Slovensku najviac otravuje, čo na svojej práci milujú a čo naopak nenávidia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia