Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci s Nikita
5. decembra 2018, 13:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Chceš smartfón za polovicu? Xiaomi Mi Store otvára novú predajňu a láka na masívne zľavy

TECH XIAOMI
Uložiť Uložené

Ak budeš mať v piatok cestu okolo Bory Mall, určite sa zastav v Xiaomi Mi Store.

Čínska značka Xiaomi v posledných rokoch prekonala svojou popularitou množstvo zaužívaných výrobcov smartfónov a doplnkov. Pred rokom sme sa oficiálnej predajne tejto značky dočkali aj na Slovensku, pretože v obchodnom centre Bory Mall svoje brány otvoril obchod Xiaomi Mi Store.

Slováci si v priebehu jediného roka produkty Xiaomi očividne obľúbili natoľko, že Xiaomi Mi Store sa bude už 7. decembra o 11:00 sťahovať v rámci Bory Mall do oveľa väčších priestorov. Nielenže budú mať zákazníci k dispozícii väčší priestor, ale poteší aj širší výber produktov.

Chceš smartfón za polovicu? Xiaomi Mi Store otvára novú predajňu a láka na masívne zľavy
Zdroj: Xiaomi Mi Store

Pri tejto príležitosti si obchod samozrejme pripravil sériu lákavých akcií. Sťahovanie predajne rovno spojil s Mikulášom, a tak sa môžeš tešiť na masívny výpredaj až do výšky viac ako -50 %.

Za polovicu kúpiš smartfóny ako Redmi Note 5 s pamäťou 32 GB, ktorý ťa po zľave vyjde len 94,5 € a zaostávať nebude ani súrodenec Redmi S2 v rovnakej pamäťovej verzii za 84,5 €. V priebehu decembra si pritom vo výrazných zľavách vieš zaobstarať aj stále čerstvý Xiaomi Mi 8 vo verziách 128 aj 64 GB či Mi Mix 2S s pamäťou 64 GB.

Ak doma neobsedíš a svoj čas rád tráviš v posilke či s bežeckými topánkami na nohách, potom možno oceníš nový fitness náramok Mi Band 3 za necelých 15 €, prenosný reproduktor Mi Pocket Speaker za menej ako 6 € a inteligentnú váhu za smiešnych 17,45 €. Prvých 200 zákazníkov, ktorí si kúpi mobil, dokonca získa slúchadlá Mi Basic za jediný cent.

Chceš smartfón za polovicu? Xiaomi Mi Store otvára novú predajňu a láka na masívne zľavy
Zdroj: Techline

Keby si náhodou hľadal smartfón, ktorý si chceš darovať pod stromček, v piatok by si rozhodne v Bory Mall nemal chýbať. Nákupom výrobkov Xiaomi v slovenskom obchode pritom získaš aj dvojročnú záruku, takže sa nemusíš obávať, že by si musel prípadné komplikácie riešiť cez Čínu na druhom konci sveta.

Slováci si vďaka Xiaomi Mi Store prídu na svoje aj v bratislavskom obchodnom centre Avion, kde nás čaká nová predajňa už 14. decembra. A aby sa nehnevali ani ľudia žijúci mimo Bratislavy, v žilinskom Auparku tiež obchod nájdeš už onedlho.

Domov
Zdieľať
Diskusia