Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2018, 18:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashimu zachránilo väzenie život. Súd získal nahrávku, kde sa gang baví o jeho likvidácii

HUDBA 6IX9INE VÄZENIE
Uložiť Uložené

Aj keď už je jasné, že si 6ix9ine vo väzbe posedí minimálne do septembra 2019, súd zistil nové skutočnosti v prípade vyšetrovania jeho gangu.

Aktuálne dianie okolo Tekashiho 6ix9ine už asi nikomu nemusíme pripomínať. Svet za posledný týždeň obletelo množstvo správ o tom, čo sa vlastne stalo. Dúhový raper stále tvrdí, že nič nespáchal. Aj napriek tomu čelí obvineniam za prešľapy svojho gangu a hrozí mu až doživotie. Súd jeho prípad aktuálne aktívne prešetruje, minimálne do septembra 2019 si za mrežami určite posedí. 

Najnovšie informácie teda už nie sú o 6ix9ine, ale o jeho kolegoch z gangu, ktorí boli zatknutí v rovnaký deň. Už vtedy federálna polícia informovala, že Tekashi bol v ohrození života a potenciálnymi útočníkmi mala byť práve dvojica Kifano „Shotti“ Jordan and Jamel „Mel Murda“ Jones. Obaja boli súčasťou jeho organizačného tímu a prvý menovaný dokonca manažérom.

Pár dní predtým, ako všetci skončili v base, sa však stali ešte dve veľmi kľ'účové udalosti. 6ix9ine najprv vyhodil celý svoj manažment a následne išiel celú situáciu vysvetliť do známej relácie The Breakfast Club prakticky pre celý svet. 

Veci, ktoré v relácii povedal, sa očividne Shottimu a Mel Murdovi nepáčili. Ako už nasvedčujú ich prezývky, situáciu sa rozhodli riešiť po svojom. Vtedy ešte nevedeli, že ich čaká väzba a nerátali ani s tým, že by ich niekto mohol odpočúvať, takže plány diskutovali priamo v telefonickom rozhovore. 

Odporúčané
Na „samotke“ strávil vyše 13 000 dní – viac ako polovicu života. Chcel znásilniť a dobodať dozorcu Na „samotke“ strávil vyše 13 000 dní – viac ako polovicu života. Chcel znásilniť a dobodať dozorcu 31. októbra 2023, 9:30

Portálu TMZ sa podarilo získať prepis rozhovoru, pričom najdôležitejšia je prvá polovica, kde padne aj veta: „Now he gotta get violated“ a prídavok  „super violated“ ako potvrdenie. Viac sa už dozvieš zo samotného listu. Je však jasné, že členovia násilného gangu mali s podobným zaobchádzaním skúsenosti, a preto sa dá reálne hovoriť o tom, že 6ix9ine vďaka uväzneniu unikol smrti.

Tekashimu zachránilo väzenie život. Súd získal nahrávku, kde sa gang baví o jeho likvidácii
Domov
Zdieľať
Diskusia