Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. novembra 2018, 14:20
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Lesbická svadba dvoch Sloveniek na Liptove. Veronika s Ivankou sa vzali aj napriek tomu, že to zákon nedovoľuje

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pravdepodobne prvá lesbická svadba na Slovensku vyzerala nádherne.

Slovenskom sa momentálne šíri zaujímavé video dvoch mladých Sloveniek z ich spoločnej svadby. Podľa informácií Nového Času ide o prvú lesbickú svadbu na slovenskom území a hlavnými aktérkami boli 27-ročná Veronika a 25-ročná Ivanka z Liptova.

Lesbická svadba na Slovensku stále nie je z legálneho hľadiska povolená, a tak ani Veronika a Ivanka nie sú oficiálne manželkami. Nič im však nebránilo v zorganizovaní nádhernej svadby, ktorá síce podľa zákona síce veľa neznamená, no išlo o nádherné gesto pre približne stovku hostí. Pri tom všetkom samozrejme nechýbali ani svadobné šaty.

Obe ženy aktuálne žijú v Nemecku a samotná svadba sa udiala už koncom júla v žilinskej Ville Nečas, pozornosť verejnosti si však vydobila až dnes. Za všetko môže svadobné video, ktoré autor Matej Salát len teraz zverejnil a my musíme povedať, že svadba dvoch Sloveniek vyzerala naozaj úchvatne.

Domov
Zdieľať
Diskusia