Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s OZETA
14. októbra 2018, 15:23
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

5 tipov a trikov, s ktorými budeš na stužkovej vyzerať najviac cool

MÓDA MATURITA
Uložiť Uložené

Zažiar pred skúškou do dospelosti v najlepšom oblečení.

V spolupráci so slovenskou značkou oblečenia Ozeta sme ťa už naučili nosiť sako viackrát ako iba v poslednom ročníku strednej školy, avšak dnes sa zameriame výlučne na maturitný ples. Prinášame ti 5 tipov a trikov, s ktorými na ňom budeš za najväčšiu hviezdu. A určite nezabudni využiť 20%-nú zľavu na nákup v Ozete.

5 tipov a trikov, s ktorými budeš na maturitnom plese vyzerať najviac cool
5 tipov a trikov, s ktorými budeš na maturitnom plese vyzerať najviac cool

Ozeta x Marek Hamšík

Limitovaná edícia, ktorá vznikla s futbalovou legendou Marekom Hamšíkom, ponúka priam dokonalý oblek pre mladých. Dáva dôraz na mladícky strih a moderné materiály, čím si získa aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Luxusný oblek v modernom strihu prichádza v minimálnom náklade, takže sa ním môže potešiť iba 200 najrýchlejších. Pre ostatných je však k dispozícii pomerne slušná kolekcia rozličných doplnkov.

Farebne skombinované topánky s opaskom

Pravidlo staré ako móda samotná - farebne skombinované topánky s opaskom. Ten by sa sám o sebe mal niesť v jednoduchosti a ničím výrazne nevynikať (aj pokiaľ ide o luxusný kúsok) a v ideálnom prípade by mal zodpovedať farebnému odtieňu topánok.

Outfit je vďaka tomu uhladený, dostáva punc profesionality - dávaš ostatným najavo, že si si dal na sebe záležať a v neposlednom rade ide o historickú tradíciu. Nehovor mi, že to nie je pekné.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by H E N R I Q U E S A D I O (@henriquesadio) on

Motýlik

Kvôli notoricky známej zelenej stužke sa neodporúča experimentovať s ďalšími doplnkami ako ozdoby na košeľu alebo vreckovka v náprsnom vrecku saka. Samozrejme, nemusí to zákonite dopadnúť zle, avšak krása tkvie v jednoduchosti.

Ale vďaka štýlovému motýliku sa ocitnú všetky oči na tebe iba v tom dobrom slova zmysle. Motýliky síce nie sú o nič viac extravagantné a netradičné, sú však skvelou alternatívou za klasickú viazanku, ktorú bude mať každý..

5 tipov a trikov, s ktorými budeš na stužkovej vyzerať najviac cool
Zdroj: Martin Lačný / Refresher

Hodinky

V predošlom bode sme sa trochu rozpísali o doplnkoch a ich vhodnosti ku podobnej udalosti. Čo sa však týka hodiniek alebo jednoduchých náramkov, máš voľnú ruku. Retiazku však prosím ťa nechaj pod košelou.

Hodinky sú práve naopak - vítané, pretože s nimi nadobúdaš hneď väčšiu vážnosť. Teda pokiaľ nehovoríme o športových digitálkach alebo kolotočárskom kúsku z tržnice. Vhodné hodinky však nemusia vôbec stáť tisíce. A ešte sa to aj rýmuje.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Andersson (@mr.anderssons) on

Topánky

Poltopánky by mali byť kožené, prípadne z jej napodobeniny, a na šnurovanie. Odporúčame zvoliť lakovanú variantu - pôsobí luxusne, je neprehliadnuteľná a ku takejto udalosti je vhodnejšia ako matné prevedenie.

Podobne ako hodinky, ani topánky nemusia stáť celý tvoj majetok. Môžeš sa inšpirovať tými luxusnými, ale určite nájdeš schopné kúsky aj v omnoho nižšom budgete. Môžeš však zainvestovať a nechať sa nimi sprevádzať dlhšie ako iba niekoľkokrát do roka.

5 tipov a trikov, s ktorými budeš na maturitnom plese vyzerať najviac cool
5 tipov a trikov, s ktorými budeš na maturitnom plese vyzerať najviac cool Zdroj: Zara

Samozrejme si so sebou nezabudni zobrať tie najpodstatnejšie veci - úsmev a dobrú náladu. Chceš predsa, aby bol tvoj ples tým najlepším a k tomu sa musíš pričiniť najmä ty. Spolu s Ozetou ti držíme palce.

Domov
Zdieľať
Diskusia