Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2018, 11:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Eminem nakazil Slim Shady vírusom celý svet. Marvelovka Venom dostáva rapový vizuál

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Slim Shady si zobral na starosť titulnú skladbu k očakávanej Marvelovke Venom, ktorá sa pred pár dňami dostala aj do slovenských kín.

Okolo Eminema a albumu Kamikaze to už pomaly stihlo utíchnuť. Všetko zároveň nasvedčuje tomu, že sa už v dohľadnej dobe žiadneho pokračovania od Machine Gun Kellyho nedočkáme, keďže obaja zahrali svoje vyjadrenia aj v samotných disstrackoch viacmenej do outu a už si vlastne nemajú čo povedať. 

Slim Shady sa však teraz pripomína opäť a ako je v jeho prípadoch zvykom, opäť ide hlavne o hudbu. Tentokrát sme sa dočkali avizovaného videoklipu ku skladbe, ktorá sa stáva titulnou piesňou k očakávanej Marvelovke Venom. Tá sa zatiaľ teší úspechu fanúšikov a kritike hodnotiteľov, pričom našu recenziu si môžeš prečítať tu

V samotnom klipe sa Eminem stavia do pozície hrdinu, ktorý postupne nakazil ľudí Slim Shady vírusom. Ten spôsobuje nekontrolovateľné pohyby a nakazený musí zároveň stále rapovať. Vkusne spracovaný vizuál však zároveň korešponduje s filmom a autori očividne vedeli, do čoho idú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia