Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2018, 21:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

„Drž hubu, neviem si to pichnúť!“ Nočná prechádzka pri Pentagone sa nezaobišla bez striekačiek, rapíkov a drámy

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA DROGY PENTAGON SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Bratislavský Pentagon je neslávne známy kvôli drogám.

Aj keď si nikdy nebol v Bratislave, zrejme si počul o neslávne známom Pentagone. Obytný dom v mestskej časti Vrakuňa na Stavbárskej ulici je synonymom drogového raja pre narkomanov z celého hlavného mesta, a tak ho väčšinou ľudia po zotmení nevyhľadávajú.

V minulosti sme ho už navštívili aj my a treba podotknúť, že v Pentagone býva množstvo obyčajných ľudí, ktorí s narkomanmi nemajú nič spoločné, ale znepríjemňujú im životy.

Na slovenskom videoportáli Mojevideo sa pred pár hodinami objavilo video z miesta pri Pentagone, v ktorom budeš mať šancu na vlastné oči vidieť, ako sa užívajú drogy a aká atmosféra panuje medzi tamojšími narkomanmi.

V jednej chvíli sú spokojní, po pár sekundách si zase nadávajú, zatiaľ čo jeden z nich tam nesmelo postáva a potom rapuje priamo do kamery.

Popri nich pobehuj zvedavý čierny pes, jedna narkomanka vykrikuje na rapujúceho kolegu, aby bol ticho, pretože sa potom nevie sústrediť na pichanie drog a všetko to dokresľuje vzájomná nevraživosť.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia