Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2018, 9:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dúhový Tekashi si udelil titul kráľa Európy. Tentokrát rapuje do elektronickej hudby

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Kontroverzný raper nezaháľa a predstavuje kratšiu novinku.

Tekashi 6ix9ine má v nedeľu v pláne vydať novinku Stoopid, ktorá by mala prísť hneď aj s videoklipom, no ešte predtým sa fanúšikovia dočkali novinky z iného kontinentu. Dúhový raper v rámci svojej kontroverzie rád tvrdí, že je kráľom New Yorku, čo sa snaží potvrdzovať skladbami v rebríčku Billboard a na streamovacích službách. 

Najnovšie sa rozhodol, že aspoň vo svojej hlave ovládne aj Európu. Po spolupráci so slovenskými rapermi sa Tekashi presúva do Paríža, kde natrafil na umelca menom Vladimir Cauchemars. Ten sa však venuje alternatívnemu a elektronickému žánru, takže ide o netradičnú spoluprácu.

Skladba s názvom Aulos uzrela svetlo sveta v originálnej verzii s bizarným vizuálom už skôr a podľa všetkému sa Tekashimu zapáčila natoľko, že autora oslovil, aby spolu spravili remix. Netradičné spojenie má potenciál na vrchné priečky rebríčkov, no nechajme sa prekvapiť. Skladba by mohla v dohľadnej dobe dostať aj vizuál, keďže všetci vieme, že aj tie k úspechu výrazne pomáhajú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia