Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s CCC.
14. septembra 2018, 16:57
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Aké topánky by ženy nikdy nemali nosiť? Muži hodnotili ženskú obuv a prezradili, čo by frajerke nikdy nedovolili nosiť

MÓDA CCC
Uložiť Uložené

Barbora Bakošová v uliciach zisťovala, ako muži vnímajú ženskú obuv.

Na oblečení dnes záleží viac než kedykoľvek predtým a nesmieš zabúdať ani na vhodné topánky. Tvoria totiž mimoriadne dôležitú súčasť každého outfitu a v žiadnom prípade by si ich nemal podceňovať.

Práve na topánky sme sa s CCC zamerali v novom videu z bratislavských ulíc, kde sme zisťovali, ako sa Slováci stavajú k ženskej obuvi. A výsledky sú jasné, dôležité je pohodlie, no na topánky si predsa len muži potrpia. Na plnej čiare to s obľúbenosťou vyhrali tenisky – správny model predsa ľahko zladíš s každým outfitom.

Majú aj svoje nenávidené kúsky – najviac si to odniesli balerínky a crocsy, ktoré by mali ulice čo najskôr opustiť. Každého sme pritom nezabudli odmeniť aj lákavým darčekom – z poukážky na zľavu 30 % v CCC boli všetci nadšení a rozhodne sa do CCC bež pozrieť aj ty a osviež svoj šatník o hromadu zaujímavých kúskov.

Domov
Zdieľať
Diskusia