Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2018, 11:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jirka Král už nebude tvoriť. Pri príležitosti milióna odberateľov oznámil koniec kariéry v emotívnom videu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Najznámejší český youtuber oznámil, že už viac nebude tvoriť. V najlepšom vraj treba prestať.

Aj najznámejší slovenskí a českí youtuberi už do veľmi veľkej miery dospeli, čo je v prvom rade vidieť na obsahu, aký tvoria. Keďže ich cieľovú kategóriu do veľkej miery tvoria menšie decká, v konečnom dôsledku sa to odráža aj na reakciách a tvorcovia narážajú na to, že sa ich záujmy nezhodujú so záujmami divákov. Síce sa to nemusí nutne prejavovať v komentároch, no tvorcovia nám občas svoje "vyhorenie" naznačia. 

Od prvých náznakov vzniku trendu youtuberov sme sa tej najviac šokujúcej správy dočkali práve v posledných hodinách. Najznámejší český reprezentant Jirka Král totiž dosiahol milión odberateľov a pri príležitosti tohto míľnika vydal dlho pripravovaný dokumentárny film.

Už samotný názov Byl jsem Youtuber napovedal, že sa dozvieme niečo zaujímavé. Pravdepodobne nikto by však netipoval, že Jirka oznámi oficiálny koniec svojej kariéry. Už viac nebude tvoriť videá a lúči sa s fanúšikmi.

Hodinový dokument je plný vyjadrení blízkych kamarátov, youtuberov, ľudí z branže a veľa rozpráva napríklad Leoš Mareš. Viac už ale v samotnom videu, ktoré režíroval Jirkov brat Petr. 

Domov
Zdieľať
Diskusia