Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2018, 16:25
Čas čítania 0:00
Marek R.

Diego Maradona opäť vyvádzal, fanúšikom na ulici začal ukazovať svoje bradavky

ŠPORT DIEGO MARADONA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Od majstrovstiev sveta o ňom nebolo príliš počuť, no Diego Maradona s jeho zvláštnym správaním je späť.

Jeden z najlepších futbalistov histórie je v osobnom živote poriadny kvietok, ktorý si rád dopraje aj tvrdšie drogy, a preto sa niet čo čudovať, že po skončení kariéry sa o Diegovi Maradonovi hovorí hlavne v tom negatívnom zmysle.

Poriadne sa strápnil už počas majstrovstiev sveta vo futbale v Rusku, kedy počas zápasu Argentíny s Nigériou oslavoval ako posadnutý diablom či neskôr aj vyfakoval fanúšikov súpera. Diego je teda zaujímavá postavička, ktorá si užíva život plnými dúškami a pozornosť na seba opäť strhol aj nedávno.


Maradona momentálne pôsobí v bieloruskom klube Dinamo Brest a fanúšikovia ho tam skutočne milujú.  Veď aby aj nie, jeho správanie totiž nezmaže to, že ide o jedného z najlepších hráčov histórie.

Na najnovšom videu ho vidíme, ako spokojne a s úsmevom na tvári sedí na streche auta, zatiaľ čo fanúšikovia Dinama Brest vo vytržení spievajú a skandujú.  Úplne normálna situácia sa však zmení v momente, keď Diegovi napadne rozopnúť si vrchné gombíky na svojej košeli a následne fanúšikom ukázať svoje bradavky. Našťastie situácia neskončila ako v Rusku, kedy ho po zápase museli ošetrovať lekári, a tak nemal Diego problém na záver poslať svojim fanúšikom aj pusu.

Domov
Zdieľať
Diskusia