Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
31. augusta 2018, 17:32
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Dumbledore učí v Rokforte Newta obranu proti čiernej mágii. Nové zábery z Fantastic Beasts 2 sú plné nostalgie

FILMY A SERIÁLY J. K. ROWLING
Uložiť Uložené

Návrat do starej dobrej kúzelníckej školy verných fanúšikov Harryho Pottera zakaždým poteší.

Premiéra očakávaného filmu Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny je naplánovaná na 15. novembra (listopad) 2018 a s jej príchodom sa k nám dostáva čoraz viac čerstvého materiálu.

Už predošlých trailerov sme sa dozvedeli, že v druhej časti sa môžeme tešiť na nezabudnuteľný Rokfort.

V najnovšom videu od štúdia Warner Bros. filmári divákom odhaľujú exkluzívne zábery priamo z pľacu, ktoré sú dopĺňané komentármi ľudí podieľajúcich sa na tvorbe snímky.

K nášmu potešeniu vo videu nechýba ani slávna spisovateľka Harryho Pottera J. K. Rowling. Podobne ako pri prvej časti Fantastických zverov, aj v prípade dvojky napísala Rowling k snímke scenár.


V príbehu Fantastic Beasts 2 sa Gellert Grindelwald (Johnny Depp) dostáva z väzenia MACUSA (skratka pre Magický kongres Spojených štátov amerických).

Obávaný zloduch chce naplniť svoj cieľ, ktorý spočíva v tom, že čistokrvní čarodejníci prevezmú vládu nad nemagickými bytosťami.

Hlavnou dvojicou stojacou proti moci nebezpečného Grindelwalda sa v snímke stávajú Albus Dumbledore (Jude Law) a jeho bývalý študent Newt Scamander (Eddie Redmayne).

Ďalšie informácie o vytúženom pokračovaní Fantastic Beasts si môžete prečítať v našich predošlých článkoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia