Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s MyLuxPaw.
17. septembra 2018, 18:00
Čas čítania 0:00
redakcia

Vyrábajú rozkošné zvieracie šperky, ktoré si Slováci zamilovali: Vďaka nám môžu byť ľudia k miláčikom ešte bližšie (Rozhovor)

ZAUJÍMAVOSTI ZVIERACIA RÍŠA
Uložiť Uložené

Nezvyčajné šperky pre ľudí aj zvieratá, ktoré zdôrazňujú ich dôležitosť v našom živote.

Svojich zvieracích miláčikov milujeme nadovšetko a čo krajšie môže existovať, než byť s nimi aj vtedy, keď to fyzicky ani len nie je možné. Podobnú filozofiu vyznáva netradičný projekt MyLuxPaw, ktorý sa na Slovensku ako prvý odvážil vstúpiť do vôd zvieracích šperkov.

Náhrdelníky, prívesky či obojky pre ľudí aj zvieratá sú u nás čoraz populárnejšie, my sme sa teda s majiteľmi rozhodli porozprávať o tom, čo vlastne ponúkajú a ako na podobné kúsky reagujú samotní Slováci.

Kúsky od MyLuxPaw sú poriadne zaujímavými, no predovšetkým nezvyčajnými kúskami. Ako ste sa vôbec k niečomu podobnému dostali?

Ahojte. Dlho sme rozmýšľali nad tým, ako by sme našich štvornohých miláčikov mohli mať stále pri sebe. Postupom času sme prišli na to, že šperk so zvieracím motívom bude najvhodnejšou voľbou, človeku totiž ostane celý život. Svoje zvieratko tak má stále pri sebe. No a ponuka šperkov pre zvieratká je len krôčik od toho.

Vyrábajú rozkošné zvieracie šperky, ktoré si Slováci zamilovali: Vďaka nám môžu byť ľudia k miláčikom ešte bližšie (Rozhovor)

Šperky pre zvieratká je však pomerne široký pojem, čo všetko teda u vás môžeme získať?

V ponuke máme strieborné a zlaté šperky v tvare labky a kostičky. Pre zvieratká ponúkame prívesky na obojok, pre majiteľov máme zasa náramky a náhrdelníky, ktoré môžu byť kombinované s farebnou či koženou šnúrkou alebo retiazkou.
 
V prípade záujmu vieme šperk vylepšiť aj gravírovaním. Našim najnovším produktom sú krásne čierne mikiny s výšivkou v tvare labky zo zlatej nite alebo zlatého saténu. Čoskoro do ponuky zaradíme aj nové dizajny šperkov, na ktorých poctivo pracujeme.
 

O aké materiály ide a akým spôsobom sú spracúvané?

Šperky sú vyrobené zo zlata a striebra. Zlato je až 14-karátové s rýzdosťou 585/1000. Striebro má rýdzosť 925/1000, prechádza ródiovaním – teda získava vzácnu ochrannú vrstvu, vďaka ktorej sa šperk stane ešte odolnejším a trvácnejším. Dbáme na to, aby boli všetky kúsky vyrobené na Slovensku, o čo sa stará profesionálny zlatník.

Pre aké zvieratká sú šperky určené?
Zatiaľ sme to skúšali len na domácich, no myslíme si, že nebude problém ani s divými (smiech).  V žiadnom prípade nie sme limitovaní len na psy a mačky.
 
Vyrábajú rozkošné zvieracie šperky, ktoré si Slováci zamilovali: Vďaka nám môžu byť ľudia k miláčikom ešte bližšie (Rozhovor)
 
Na Slovensku sú takéto šperky poriadnou novinkou, akým spôsobom reagujú Slováci?
Hoci ponúkame kúsky, s ktorými sa Slováci u nás doteraz nestretli, tak sme radi za každú pozitívnu reakciu. Chvália si najmä prezentáciu, luxusné balenie a skvelý nápad. A za to sme samozrejme viac než radi.
 
Reakcie potom musia stáť za to.
Áno, najmä ak sa jedná o prívesky na obojky. Po tom, ako zákazníkom príde náš výrobok, nám radostne posielajú fotku a správu s poďakovaním a nadšenou reakciou. Fotografie s ich dovolením uverejňujeme na našom Instagrame a Facebooku.
 
No ale predsa len, šperky na zvieratách nie sú až tak bežným konceptom.
Je to istý druh talizmanu, kto by nechcel mať na sebe rovnaký šperk, ako má jeho miláčik? Je to dôkaz lásky a previazanosti.
 
Vyrábajú rozkošné zvieracie šperky, ktoré si Slováci zamilovali: Vďaka nám môžu byť ľudia k miláčikom ešte bližšie (Rozhovor)
Domov
Zdieľať
Diskusia