Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2018, 21:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Post Malone je nažive. Viac než 100-tisíc ľudí sledovalo jedno z najkrajších núdzových pristátí vôbec

HUDBA POST MALONE
Uložiť Uložené

Post Malone si len pár hodín po prevzatí ceny VMA za skladbu Rockstar zažil zopár napínavých chvíľ počas núdzového pristátia.

Americkí raperi síce majú privilégium aj prostriedky na to, aby sa vozili v súkromných lietadlách, no aj napriek tomu sa z času na čas môže prihodiť nepríjemnosť. Od dnešného dňa má jednu na konte spevák a raper Post Malone, ktorého predstavovať určite nie je potrebné. Pár hodín po prebratí prestížnej ceny hudobnej televízie MTV sa dostal do nepríjemnej situácie, ktorá zatiaľ nemá konkrétneho vinníka. 

Súkromné lietadlo so šestnástimi pasažiermi vrátane Postyho štartovalo v New Jersey a už pri odlietacom manévri jeden z pilotov zaregistroval, že dve predné pneumatiky sú prázdne. Bolo teda jasné, že luxusné lietadlo The Gulfstream IV čaká núdzové pristátie. Podľa všetkého nejde o nebezpečnú záležitosť a piloti sú na podobné situácie cvičení, no fanúšikovia aspoň mali možnosť ukázať, ako im na obľúbenom interpretovi záleží. 

Keďže bol len presmerovaný na letisko v New Yorku, tamojšia televízia CBS okamžite vyrazila na miesto pristátia, odkiaľ ponúkla možnosť sledovať núdzové pristátie naživo. Všetko nakoniec našťastie dopadlo dobre, my sme mali možnosť vidieť jedno z najladnejších pristáti vôbec a zaujímavosťou je, že video sledovalo live viac ako 100-tisíc ľudí.  

Pristávací manéver začína približne v 52. minúte.

Na záver ešte veľavravné vyjadrenie od samotného Post Maloneho.

Post Malone je nažive. Viac než 100-tisíc ľudí sledovalo jedno z najkrajších núdzových pristátí vôbec

Domov
Zdieľať
Diskusia