Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2018, 8:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus je vraj cirkusant a kolotočár z gay clubu. Riaditeľka módy časopisu Elle kritizuje jeho outfity

MÓDA RYTMUS
Uložiť Uložené

Alenka Šafratová sa síce sama nedokázala svojím oblečením trafiť do súčasného milénia, no kritikou aj napriek tomu nešetrila.

Český portál extra.cz sa v prvom rade živí bulvárom, vymyslenými a nafúknutými informáciami a jednoducho všetkým, čomu sa zvyšok médií s radosťou obrovským oblúkom vyhne. Okrem sekcie článkov už svojimi hlúposťami plnia aj videoobsah na youtube kanáli, kde funguje aj seriál Focus. Ten sa vždy zameria na inú "aktuálnu" tému, jeho cieľom je na niekoho zaútočiť a ideálne aj vyvolať senzáciu. 

Je teda žiadúce, aby sa všetko točilo okolo známych osobností. Keďže sa počítadlo views väčšinou zastaví na chabom štvorcifernom čísle, bolo treba pritvrdiť. Extra teda vytiahlo pravdepodobne nie veľmi úspešnú bývalú riaditeľku časopisu Elle - Alenku Šafratovú, ktorá dostala za úlohu kritizovať Rytmusove outfity. A my už vieme, prečo sa móde ďalej nevenuje.

Porovnáva ho so svetovými rapermi, nazýva ho cirkusantom, mrcasom a tvári sa, že v skutočnosti je ona tou, ktorá ako jediná vie, čo si treba obliecť. Sama sa pri tom svojím oblečením nedokázala trafiť do roku 2018 a pravdepodobne ani do správneho storočia, no nás bude samozrejme najviac zaujímať prípadná reakcia Rytmusa. Predsa len, my veľmi dobre vieme, že si dáva na svojich outfitoch od začiatku kariéry záležať o niečo viac ako ostatní, tu je dôkaz

 Do komentárov nám daj určite vedieť, čo si o tomto odbornom posudku od Alenky myslíš.

Domov
Zdieľať
Diskusia