Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so Slovenskou sporiteľňou.
8. augusta 2018, 12:32
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Matej Tóth skončil na fantastickom druhom mieste a my sme boli pri tom. Na majstrovstvách Európy takto zažiaril

ŠPORT
Uložiť Uložené

V Berlíne sme boli aj my, už čoskoro čakaj vlog a rozhovor.

Určite si už zachytil famózny úspech nášho chodca Mateja Tótha, ktorý na majstrovstvách Európy v Berlíne takmer prepísal históriu. Najúspešnejší slovenský chodec súčasnosti pre nás vybojoval striebornú medailu a aj keď zlato putovalo do Ukrajiny, na Mateja môžeme byť skutočne pyšní.

V chôdzi mužov na 50 kilometrov dosiahol 35-ročný Matej fantastický čas 3:47:27. Prvú časť závodu bol na čele, no Ukrajinec Marian Zakalnickyj ho v nervy drásajúcom súboji nakoniec predbehol. O to viac adrenalínu sa nám však nahrnulo do žíl, keď sme Matejov boj naživo sledovali.

Z miesta činu prinášame aj niekoľko záberov

Presne tak – so Slovenskou sporiteľňou sme sa vydali do Berlína a vyspovedali aj samotného Mateja Tótha. Už čoskoro na našom YouTube kanáli očakávaj vlog, kde ti nielen priblížime zákulisie celých pretekov, no tiež odhalíme všetky tipy pre návštevu Berlína – či už ide o fantastické gastro alebo neodolateľné spoty.

Práve vďaka Slovenskej sporiteľnosti a projektu #mamnato sme sa do Berlína mohli dostať a Matejovi fandiť naplno. Náš olympijský víťaz je totiž do projektu takisto zapojený a pripomína nám, že ak si veríme, dosiahnuť môžeme aj neuveriteľné. A presne na takých ľudí čaká aj #mamnato grant, ktorý podporí až 35 odvážnych nápadov celkovou sumou 250 000 €. Čas zmeniť svet je tak práve teraz.

Domov
Zdieľať
Diskusia