Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2018, 14:32
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Značka podporuje lásku k svojmu telu kampaňou s rozmernou spodnou bielizňou. Do iniciatívy sa zapojila aj Hasselhoffova dcéra

MÓDA
Uložiť Uložené

Cieľom projektu #MyBodyVictory je povzbudiť ženy, aby diskutovali o svojom zovňajšku a prijali svoje krivky.

O britskej značke Curvy Kate je dobre známe, že okrem výroby rozmernejšej spodnej bielizne pre moletky sa ich aktívne snaží aj podporovať a povzbudzovať v názoroch na vlastné telo. Ani zďaleka však nejde o propagovanie obezity, ale práve o uvedomenie si, že každá žena môže milovať svoje telo a cítiť sa v ňom dobre, aj napriek kilám navyše.

Práve preto sa značka rozhodla prísť s novou kampaňou #MyBodyVictory, ktorá v skratke ohlasuje, že všetky ženské telá sú nádherne a ich nositeľky by na ne mali byť za každých okolností právom hrdé. Do iniciatívy sa zapojili rôzne modelky, blogerky, influencerky či dokonca dcéra obľúbeného herca Davida Hasselhoffa - známa modelka, herečka a expertka na plus-size módu Hayley Hasselhoff.

Cieľom kampane je otvoriť diskusiu o láske k svojmu telu rôznych tvarov medzi ľuďmi po celom svete na podporu ženského sebavedomia. Všetky influencerky zapojené do projektu #MyBodyVictory natočili krátke videá, kde zdieľajú osobné víťazstvá a hovoria o ich ceste k prijatiu a milovaniu svojho zovňajška.

Do iniciatívy sa pridalo už mnoho žien na sociálnych sieťach, ktoré zdieľajú fotky svojho tela s emotívnymi vyjadreniami o spokojnosti vo vlastnej koži aj napriek krivkám. Dievčatá po celom svete prehlasujú, že chcú byť samé sebou, a preto by svoje telo už nemenili. Celú kolekciu spodnej bielizne v rámci kampane, ako aj krátke povzbudzujúce videá, nájdeš na oficiálnej stránke Curvy Kate.

Domov
Zdieľať
Diskusia