Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2018, 8:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Festival Pohoda dostal od britského denníka 5 hviezdičiek z piatich. Správanie ako v rodine či výborné jedlo recenzenta oslovili

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Najznámejší slovenský festival zožal úspech aj v Spojenom kráľovstve.

Festival Pohoda si už viacero rokov vychutnáva popularitu aj v zahraničí. Medzi odporúčané festival ho pred letom zaradili viaceré zahraničné médiá a v denníku The Independent sa pred dvomi dňami objavila aj recenzia od Dereka Robertsona, ktorý si náš najznámejší festival prišiel vyskúšať na vlastnej koži.

Rozsiahla recenzia pokrýva viacero aspektov slnkom zaliateho podujatia na letisku v Trenčíne. Nadchli ho nielen kapely, na ktoré sme sa všetci tešili, ale rozpísal sa najmä o dokonalej atmosfére a vybavení festivalu.

Už na začiatku Derek pripomenul, že Pohoda nikdy nestavala na dvoch či troch veľkých menách a radšej sa sústredí na dlhší a rozmanitejší line-up. Hneď po príchode sa musel rozplývať nad organizáciou celého festivalu. Vyhlásil dokonca, že oproti Spojenému kráľovstvu to v Európe, a konkrétne aj na Slovensku, jednoducho pri organizovaní festivalov robíme lepšie.


Z festivalu mal dojem, že sa k nemu organizátori správajú ako ku rodinnému príslušníkovi a páčili sa mu aj veľmi rozumne nastavené ceny občerstvenia. Učarovalo mu aj správanie organizátorov v prípade, ak potrebovali návštevníkov o čomkoľvek informovať. Všetko podľa neho prebiehalo s úsmevom a trpezlivosťou, čo v Spojenom kráľovstve veľmi nezažíval.

Najviac si vychutnával fakt, že mal k dispozícii desať rozmanitých pódií, kde sa vystupujúci hudobníci výborne miešali a striedali bez toho, aby musel človek čokoľvek významné zmeškať. Na nezaplatenie boli aj vedľajšie aktivity, pretože aj o nich by festival mal byť.

Človek sa nepríde zabaviť len pri hudbe, ale aj pri aktivitách, ktoré mu organizátori prichystajú. Na festivale Derek len ťažko hľadal akékoľvek negatíva a udelil mu rovno 5 hviezdičiek z piatich, takže ak si aj tento rok s návštevou Pohody váhal, mal by si to nabudúce zmeniť.


Domov
Zdieľať
Diskusia