Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2018, 16:11
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

V Banskej Štiavnici ponúkajú job snov v banke lásky. S priateľkou stretneš ľudí z celého sveta, súčasťou je aj ubytovanie

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ponuka z Banskej Štiavnice pre teba a tvojho partnera.

Neustále čítame správy zo zahraničia, v ktorých sa dozvedame o prácach snov. Tie sú však od nás až príliš vzdialené, no ak si niekedy dúfal, aby sa niečo podobné vyskytlo aj v našich končinách, teraz je zrejme tá príležitosť. V Banskej Štiavnici sa totiž ponúka práca, ktorú nazývajú job snov a je na to hneď niekoľko dôvodov.

Všetko majú mať na starosti dvaja mladí ľudia, ktorí by na dennom poriadku prichádzali do kontaktu s desiatkami ľudí. Súčasťou je aj príspevok na spoločné ubytovanie v najromantickejšom slovenskom meste. Dôležité je, aby ste si rozumeli, keďže spolu budete pracovať celučičký rok.

Jediné, čo treba, je trošku hereckého talentu, práca totiž pozostáva predovšetkým zo sprevádzania návštevníkov v jedinej banke lásky na svete. Tá sa nachádza v Epicentre lásky v Banskej Štiavnici, ktoré je venované najdlhšej ľúbostnej básni v akomkoľvek jazyku, teda Maríne od Andreja Sládkoviča, ktorú si určite pamätáš zo strednej školy. Súčasťou sú napríklad láskomer, 170 rokov staré Sládkovičove rukopisy či Marínina spáľňa.

V Banskej Štiavnici ponúkajú job snov v banke lásky. S priateľkou stretneš ľudí z celého sveta, súčasťou je aj ubytovanie
Zdroj: epicentrumlasky.sk

Na rok tak vypadneš zo svojho mesta, zaskočiť ťa však môže čistá mzda 3,50 € na hodinu. Síce sa nemusíš starostiť o bývanie a nechýbajú ani prémie, pre mnohých ľudí však ide o pomerne nízku sumu. Náklady na bývanie v Banskej Štiavnici sú však predsa len nižšie ako napríklad v hlavnom meste a navyše je tvojou odmenou aj prax, ktorá sa bude v životopise fantasticky vynímať. Pracovná doba je flexibilná, preto ak máš o štiavnicky "job snov" záujem, určite utekaj na stránku s pracovnou ponukou.

Domov
Zdieľať
Diskusia