Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2018, 17:55
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Kultový vrah Michael Myers uteká z väzenia a chystá sa na svoje staronové obete. V novom Halloweene bude tiecť krv potokom

FILMY A SERIÁLY HALLOWEEN
Uložiť Uložené

Spoločnosti Blumhouse a Universal Pictures konečne vypustili poriadnu ukážku z očakávanej snímky Halloween, ktorá bude nadväzovať priamo na Carpenterov originál.

Ak ste venovali pozornosť našim článkom v súvislosti s pokračovaním hororu Halloween, tak už určite viete všetko podstatné a videli ste aj prvé fotky. Za projektom stojí spoločnosť Blumhouse (Get Out, Split) a dohliadal naň režisér pôvodnej snímky John Carpenter, ktorý sa postará aj o hudbu.

Taktiež bolo oznámené, že tvorcovia nového filmu budú ignorovať úplne všetky pokračovania (vrátane remakov) a film tak bude nadväzovať priamo na originál z roku 1978. A s tým súvisí aj návrat herečky Jamie Lee Curtis, ktorá si zopakuje úlohu legendárnej Laurie Strode.

Tá sa v prvom filme iba snažila prežiť, no v tom nadchádzajúcom už bude sústredená a pripravená na odvetu, aj keď na nej stále budeme môcť badať akési posadnutie incidentom z prvej snímky. Dokonca spoznáme aj jej dcéru Karen (Judy Greer) a vnučku Allyson (Andi Matichak).

Trailer nám tiež prezrádza, ako sa Michaelovi vlastne podarí utiecť z väzenia, aby sa mohol opäť vydať na svoju cestu plnú vrážd. Už z priloženej ukážky môžeme predpokladať, že snímka sa bude sústrediť najmä na atmosféru a budovanie strachu, čo je v mnohých prípadoch oveľa účinnejšie, než ľakačky.

Odporúčané
Syna otrávil sladkosťami s kyanidom, aby splatil svoje dlhy. Krátko predtým mu totiž založil životnú poistku Syna otrávil sladkosťami s kyanidom, aby splatil svoje dlhy. Krátko predtým mu totiž založil životnú poistku 5. marca 2024, 9:30

Možno sa však dočkáme aj tých, ako aj nejakej tej krvi a nechutností. Radi sa necháme prekvapiť, pretože trailer nás rozhodne navnadil. Snáď teda už o zopár mesiacov uvidíme v kinách jedno z najstrašidelnejších pokračovaní.

Za réžiou stojí David Gordon Green (Stronger, Joe), ktorému so scenárom vypomohli Jeff Fradley (seriál Vice Principals) a Danny McBride (Your Highness). Okrem vyššie spomínaných herečiek si ďalej zahrá napríklad aj Nick Castle či Will Patton.

Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 18. októbra (říjen) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť ešte viac, klikajte sem. Čo hovoríte na prvé zábery? Môže byť?

Kultový vrah Michael Myers uteká z väzenia a chystá sa na svoje staronové obete. V novom Halloweene bude tiecť krv potokom
Zdroj: Blumhouse Productions/Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia