Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2018, 15:11
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na strednej si sľúbili, že sa ako 50-roční zosobášia, ak nenájdu lásku. Po 37 rokoch sľub splnili na roztomilej ceremónii

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Kimberley a Ron splnili sľub, ktorý pôvodne začal ako nevinný vtip.

Množstvo z nás už možno rozmýšľalo nad tým, že si s kamarátom či kamarátkou vymyslia sľub budúcej oddanosti. V televíznych šou si herci sľubovali, že ak budú v určitom veku stále nezadaní, spoja svoje osudy a zosobášia sa. Kimberley Dean a Ron Palmer si dali podobný sľub pred 37 rokmi a minulý týždeň si ho aj skutočne splnili. Dvojica z amerického štátu Minnesota spolu začala chodiť už na strednej škole, ale nikto v tom čase nečakal, že by spolu mohli stráviť budúcnosť.


Ako mladí ľudia veľmi rýchlo vytvorili kamarátstvo, onedlho sa do seba zaľúbili, ale Ron potom chcel vzťah ukončiť, pretože sa neplánoval dlhodobo viazať. Napriek tomu zostali v kontakte a každých pár mesiacov spolu prebrali, čo majú nové. Spoločne zvládali rozchody aj radostné noviny a Kimberley medzitým dvakrát otehotnela. Ron z času na čas zobral jej deti na prechádzku a jeden druhému pomáhali vždy, keď to bolo potrebné.

Všetci ľudia z ich okolia dlhodobo vnímali, že Ron a Kimberley ku sebe prechovávajú intenzívnejšie city ako emócie, ktoré existujú v obyčajnom kamarátstve a napokon sa predpoklady naplnili v roku 2016. Začali spolu opätovne chodiť a po pár mesiacoch Ron očakávanú otázku konečne položil. Kimberley samozrejme súhlasila a svadba sa uskutočnila minulý týždeň, pričom k oltáru ju priviedli jej deti. Ani jeden z nich síce nemá presne 50 rokov, keďže Kimberley oslávila 51. narodeniny a Ron zase 54. narodeniny, ale jeden šťastný príbeh o láske sa naplnil.

Domov
Zdieľať
Diskusia