Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2018, 9:43
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Študentka sa bála pavúka, a preto si zavolala donáškovú službu, aby ho odstránila z dverí

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Priveľký strach vás donúti urobiť aj najnezvyčajnejšie rozhodnutia.

Ak trpíte arachnofóbiou, nie je pre vás nič horšie ako priamy pohľad na maličkú (alebo aj obrovskú) beštiu s ôsmymi nohami schovanú kdesi v temnom kúte alebo rovno v presvetlenom rohu vašej obývačky. Samozrejme, doma v hojne obývaných priestoroch pavúkov (snáď) nenachádzate celé kvantá. Typické sú skôr pre pivnice, garáže a podobne.

Demi Sweeney, 22-ročná britská študentka kriminológie, bola sama doma, keď zrazu okolo 10:00 zbadala, že svoj životný priestor zdieľa ešte s jedným živočíchom. Prepadol ju strach a neodvážila sa konať na vlastnú päsť, a preto rozmýšľala, čo urobiť ďalej. Kamarátov nablízku nemala, nereagovali ani susedia. Keď vyhladla, tak jej vzišlo na um, že kontaktuje spoločnosť Deliveroo. Ide o online donáškovú službu jedla, kedy po objednávke vám zamestnanci privezú jedlo z reštaurácie až ku vám domov. A práve fakt, že poslíčkovia idú až pred prah dverí, jej pomohol s vyriešením nepríjemnej situácie.

Študentka sa bála pavúka, a preto si zavolala donáškovú službu, aby ho odstránila z dverí
Zdroj: www.indy100.com

Napísala správu na Deliveroo Help s otázkou, či jej ich zamestnanec pomôže pavúka odstrániť. Odpovedali kladne a po 20 minútach prišiel Joe. Demi životnou rýchlosťou prebehla skrz dvere, v ktorých rohu bol spomenutý pavúk a šla otvoriť vchod. Joe vstúpil dnu, zobral stoličku a snažil sa živočícha uchmatnúť. Jeho akcia mu vyšla a hodil ho do záchoda, kde ho následne spláchol.

Študentka sa bála pavúka, a preto si zavolala donáškovú službu, aby ho odstránila z dverí
Zdroj: www.eveningexpress.co.uk

Ako by ste sa zachovali v jej situácii vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia