Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s festivalom EDMANIA.
4. júna 2018, 11:06
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Axwell & Ingrosso a Timmy Trumpet už čoskoro ovládnu Trenčín!

HUDBA HUDBA
Uložiť Uložené

Festival EDMANIA 22. a 23. júna 2018 prinesie viac ako 40 rôznych DJs z celého sveta, ktorí na dvoch stagoch predvedú tanečnú revolúciu.

Divoká párty v klube je jedna vec, no žiadneho interpreta svetovej kvality nemôžeš v žiadnom subkultúrnom podniku očakávať. Ostáva ti preto len jediné, vybrať sa na skutočne veľkolepý event plný nezabudnuteľnej atmosféry a predovšetkým obrovských mien, ktoré sa na Slovensku len tak neukážu.

EDMANIA OPEN AIR 2018 už počas víkendu 22. - 23. júna 2018 privíta legendy elektronickej tanečnej hudby ako AXWELL Λ INGROSSO (dvoch členov Swedish House Mafia), TIMMY TRUMPET či Marlo.

V priestoroch EXPO CENTRA v Trenčíne sa zjavia mená, ktoré žiadnemu fanúšikovi tanečnej hudby nemusíme predstavovať. Členovia legendárnej Swedish House Mafia prinesú svoje najväčšie hity ako More Than You Know, Sun Is Shining či Dark River. Svoje vystúpenie v Trenčíne si zopakuje austrálsky trancer Marlo. Z Austrálie do Trenčína pricestuje aj ďalší headliner Timmy Trumpet, ktorý do kufra pribalí aj svoju legendárnu trúbku.

EDMANIA, samozrejme, reflektuje i aktuálny dopyt fanúšikov, čo dokazuje pridanie Underground stagu, ktorého headlinerom bude slovinská techno legenda UMEK. Toho na stagi doplní nezameniteľný taliansky techno DJ a producent Enrico Sangiuliano, Francúz Technasia či mladý Holanďan Franky Rizardo, ktorý reprezentuje Defected sound.

Milovníkov nekompromisného trance štýlu zasa potešia mená ako Ben Nicky, Jordan Suckley, Exis, Steve Allen, Andy Moor, Rank 1, Standerwick, David Gravell, Davey Asprey či Estiva.

Axwell & Ingrosso a Timmy Trumpet už čoskoro ovládnu Trenčín!
Axwell & Ingrosso a Timmy Trumpet už čoskoro ovládnu Trenčín! Zdroj: EDMANIA

Underground stage však samozrejme nie je jediným, na EUROPA 2 Main Stage sa okrem headlinerov predstaví množstvo skvelých DJs z celého sveta. Nedá sa nám nespomenúť mená ako Kura, Juicy M, Tony Junior, Maurice West, Mark Villa, Mike Williams, Breathe Carolina, Salvatore Ganacci, The Him alebo Sam Feldt, ktorého budú v špeciálnom live sete budú sprevádzať hudobníci aj so živými nástrojmi.

Zabudnúť však nesmieme ani na náklad hudobného talentu so slovenským pôvodom. Ako špička slovenského DJingu sa predstaví DJ EKG, ktorý už v piatok doručí intenzívny opening set. K nemu sa pridajú aj mocné posily z Česka – Manene, Nfix & CandiceSasha Vee, zatiaľ čo sa na undergroundovom stagi vyskytnú legendy scény – Toky b2b Boss, ktorých doplnia Drahosh b2b Elsy, Lucca, Thin & Thick, Martin FrostToffy. Portal (Trance stage) zahrejú svojimi setmi šikovní Česi – ProggyBoy Luigi Di Mare, ale nebude chýbať ani domáci Soul Mirror.

Okrem nadupaného lineupu pripravuje EDMANIA pre návštevníkov veľkokapacitnú chill zónu, denný program na sobotu v Good Point zóne, dve stanové mestečká, kyvadlovú dopravu a dokonca aj úsmevné atrakcie v podobe kolotoču a omnoho viac. Festival sa navyše v spolupráci s Ministry Rental postará o nezabudnuteľnú audiovizuálnu show, nebudú chýbať ani úžasné špeciálne efekty – para, konfety, ohne či ohňostroj.

EDMANIA skrátka prepisuje históriu tanečnej hudby na Slovensku a ty pri tom nesmieš chýbať! Dvojdňovú vstupenku za parádnu cenu 59,99 € a v cene nie je len bezkonkurenčný lineup legiend EDM ako Axwell Λ Ingrosso a Timmy Trumpet, no tiež súčasť tanečnej revolúcie na Slovensku.

Refresher ti navyše prináša príležitosť vyhrať rovno 2 vstupenky, preto pozorne sleduj dianie na našom Instagrame, vďaka ktorému už čoskoro budeš môcť zažiť najdivokejší festival svojho života.

Axwell & Ingrosso a Timmy Trumpet už čoskoro ovládnu Trenčín!
Axwell & Ingrosso a Timmy Trumpet už čoskoro ovládnu Trenčín! Zdroj: EDMANIA
Axwell & Ingrosso a Timmy Trumpet už čoskoro ovládnu Trenčín!
Axwell & Ingrosso a Timmy Trumpet už čoskoro ovládnu Trenčín! Zdroj: EDMANIA
Domov
Zdieľať
Diskusia