Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2018, 13:08
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Súťažiaci v britskej talentovej šou sa takmer utopil priamo na pódiu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Matt Johnson sa nebojí kontroverzných vystúpení.

Ľudia sa v talentových súťažiach snažia porotcov zaujať všemožnými spôsobmi. Často neváhajú ohroziť aj svoj vlastný život, aby publikum zneistili a Matt Johnson je na podobné kúsky odborníkom. V britskej talentovanej šou Britain’s Got Talent sa po úvodnom kastingu predstavil opäť.

Počas živého vysielanie semifinálového kola však pripravil hrozivé chvíle nielen ľuďom v sále, ale aj divákom pri televíznych obrazovkách. Už pred začiatkom svojho vystúpenia Matt vyhlásil, že pôjde o peklo na Zemi a existuje slušná šanca na to, že by mohol zomrieť.

Od kúsku sa nenechal odhovoriť, a tak ho pomocníci obliekli do oceľovej vesty, ktorú poriadne zabezpečili zámkami. Následne mu na hlavu umiestnili priehľadnú nádobu, ktorá bola rovnako zamknutá, a čerešničkou na torte bola voda. Vodou naplnili nádobu umiestnenú na Mattovej hlave a cieľom súťažiaceho malo byť otvorenie aspoň jedného zámku na to, aby sa vyslobodil.

Po tom, čo stopky prekročili hranicu 1 minúty a 45 sekúnd, na pódium pribehli aj záchranári, ktorým sa situácia prestala pozdávať a v jednej chvíli to vyzeralo, ako keby Matt naznačoval, že potrebuje pomoc. Napokon sa však po 2 minútach a 21 sekundách z vodného pekla oslobodil, avšak dych hľadal ešte dlhú chvíľu.

Domov
Zdieľať
Diskusia