Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2018, 18:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Iniesta sedel do jednej v noci sám na ihrisku po poslednom zápase za Barcelonu. Velikán spomínal na najväčšie udalosti svojej kariéry

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Andrés Iniesta si zaslúži každú pochvalu, ktorú mu fanúšikovia odovzdali.

Andrés Iniesta ukončil svoje pôsobenie v klube FC Barcelona. Hráč, ktorý vyrastal v barcelonskej akadémii, a celý hráčsky život zasvätil práve katalánskemu klubu, si jeho dres včera obliekol naposledy. Barcelona na domácom štadióne čelila Realu Sociedad, pričom Iniesta bol krátko pred koncom zápasu vystriedaný, aby mu mohol zaplnený štadión vzdať posledný raz poklonu pomocou standing ovation a skandovania jeho mena.


Katalánsky klub svoj posledný zápas úspešne zvládol a Iniesta viackrát ukázal záblesky svojej geniality, lenže rozlúčka s milovaným klubom ho očividne emocionálne unavila. Pár hodín po zápase sa na sociálnych sieťach začali objavovať fotografie zo štadióna.

Prázdny a tmavý Camp Nou už neobsahoval žiadneho fanúšika, ale v stredovom kruhu sedel bosý Andrés Iniesta a zrejme spomínal na to, čo všetko na jednom z najväčších futbalových štadiónov na svete zažil. Fotografie sa rýchlo začali šíriť po internete a španielsky futbalista si od drvivej väčšiny fanúšikov vyslúžil obrovskú poklonu za to, čo všetko tejto nádhernej hre obetoval.


Domov
Zdieľať
Diskusia