Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2018, 15:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Až 13 kamionistov zaparkovalo pod mostom, aby zachránili samovraha pred skokom na diaľnicu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Fotografia bola na sociálnych sieťach zdieľaná tisíckami užívateľov.

Samovražda nie je riešením žiadnej situácie. Uvedomujú si to aj americkí policajti, ktorí dostali včera ráno hlásenie o tom, že na diaľničnom moste nad medzištátnou cestou pri meste Detroit stojí muž rozmýšľajúci nad samovraždou. Policajti pri podobných situáciách často spolupracujú s kamionistami a ani posledný prípad nebol výnimkou.

Až 13 kamionistov zaparkovalo pod mostom, aby zachránili samovraha pred skokom na diaľnicu
Zdroj: WJBK via Michigan State Police Metro Detroit

Ani policajti však zvyčajne nepotrebujú až 13 rôznych kamionistov, a tak vyzerali fotografie uzavretej diaľnice o to úctyhodnejšie. Najskôr presmerovali bežnú premávku na obchádzkové trasy a potom štyri hodiny prehovárali potenciálneho samovraha, aby si svoje rozhodnutie rozmyslel a vrátil sa z mosta naspäť. Po štyroch hodinách napokon policajti dostali muža späť a našťastie sa nikomu nič nestalo.

Napriek tomu bola fotografia kamionistov zdieľaná tisíckami užívateľov, ktorí vyhlasovali, že si opäť obnovili svoju nádej v ľudstvo. Ako teda zakončil vyhlásenie aj policajt Michael Shaw, existuje veľa spôsobov, ako vyriešiť svoje problémy.

Domov
Zdieľať
Diskusia