Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2018, 14:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Aj posledná bývalá frajerka Aviciiho pridala o Timovi dojemné vyznanie. Racquel Natasha ho nikdy neprestala milovať

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Avicii sa s Natashou rozišiel ešte v roku 2014, ale odvtedy s nikým oficiálne nechodil.

Zosnulý hudobník Avicii neustále zbiera srdcervúce odkazy od ľudí, v ktorých životoch zanechal obrovskú stopu. Po bývalej priateľke Emily Goldberg pridala na svoj Instagram dojemný odkaz aj Racquel Natasha. Práve Racquel chodila s Timom Berglingom do roku 2014, pričom Tim odvtedy nemal mať žiadnu oficiálnu priateľku.

Médiá po správe od Emily očakávali, či sa vyjadrí aj Racquel, ktorá bola na festivale Coachella. Známa blogerka napokon zverejnila správu, ktorá začínala veľavravnou vetou. Jej srdce je zlomené a neustále má pocit, akoby to bolo včera, keď tvorili nerozlučnú dvojicu.

Vždy sa chcela ubezpečiť, aby bol Avicii zdravý a šťastný a uvedomovala si aj to, že Avicii mal občas väčšie aj menšie problémy. Racquel mu poďakovala aj za to, že ju naučil, ako vyzerá skutočná láska a zobral ju na jeho bláznivú životnú cestu. Spojenie, ktoré existovalo medzi nimi, bolo čisté a Racquel nemala pocit, že by sa po rozchode rozlomilo.

Nikdy ho neprestala milovať a dnes je šťastná z vplyvu, ktorý mala Timova hudba na miliardy ľudí. Ako Emily, aj Racquel pridala zopár najcennejších fotografií zo spoločného života a rozlúčila sa zrejme jej súkromnou prezývkou Raqattack.

My heart is broken. Tim, It Feels like it was just yesterday when we were inseparable. We talked and laughed till sunrise. It was us against the world. Memories to last a lifetime. Through all of our ups and downs I wanted nothing more than to make sure you were healthy and happy and be there for you every step of the way. Give you life, something to look forward to, but the universe had different plans for us. I know how hard you struggled and tried. I tried everything I could. Thank you for showing me and teaching me what true love feels like. Taking me along with you through your journey. The bond, and connection we shared was so pure and real, I don’t think it ever really truly broke. It has always been and will always be in my heart forever. It was far too soon for you, so gifted and so special. You were the biggest part of my life and played a huge role, I will forever cherish those moments. I just want you to know that I never stopped loving you. I find comfort knowing that Tim's music touched the lives of billions, and that his spirit and memory will live on in all of our hearts forever. My condolences to his amazing family through this hard time, my heart is with them. Thank you to all my family and friends for the kind loving messages, and support. Rest In Peace beautiful Angel ❤ I will never forget you. Love Raqattack ❤

Příspěvek sdílený Racquel Natasha (@racquelnatasha),

Domov
Zdieľať
Diskusia