Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Tatra banka
22. apríla 2018, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

DJ EKG tvrdí, že hudba platí všade. V novom videu ponúka študentom výlet na ktorýkoľvek koncert na svete pre teba a kamoša úplne zadarmo

HUDBA
Uložiť Uložené

Známy slovenský DJ obletel doslova celý svet za 80 sekúnd. Počas návštev najznámejších metropol hovorí o zaujímavej ponuke pre študentov.

DJ EKG patrí dlhodobo medzi najzásadnejších reprezentantov Slovenska v rámci tanečnej hudby ako takej. Jeho práca je pochopiteľne spojená aj s cestovaním, čo dokázal aj v novom videu, keď stihol za 80 sekúnd obletieť doslova celý svet vrátane tých najväčších metropol. Jeho motiváciou bolo ukázať nielen mladým ľuďom, že hudba platí úplne všade. 

Zároveň ponúka študentom možnosť vyraziť za jedinečným hudobným zážitkom v ktoromkoľvek kúte planéty úplne zadarmo. Stačí si založiť Študentský účet v Tatra banke a následne si vybrať kapelu či speváka, na ktorého koncerte sa chceš zúčastniť. Víťaz si so sebou bude môcť vziať aj ďalšieho kamoša a obaja získajú nielen vstupenky, ale preplatené im budú aj náklady na cestovanie a tiež super ubytovanie

Cieľom je ukázať mladým ľuďom, aby sa nebáli vyraziť za zážitkami aj mimo našej krajiny a práve DJ EKG je jasným príkladom. Ty nám daj do komentárov určite vedieť, aký koncert by si si na základe videa vybral a my veríme, že čoskoro dostaneme aj viac informácií.

Domov
Zdieľať
Diskusia