Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2018, 18:02
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Mrzutejšiu mačku by si hľadal len ťažko. Bezsrsté čudo Sphynx zabáva internet svojimi výrazmi tváre

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Populárna mačka s nahnevaným výrazom si dokázala nájsť už desaťtisíce fanúšikov. Jej mrzutý vzhľad rozhodne dostane aj teba.

Niektoré mačky na prvý dojem pôsobia roztomilo a hebučko, iné zase prekypujú veľaváženosťou a šarmom. A niektoré naopak vzbudzujú dojem príšernej mrzutosti až hnevu. Zoznám sa s Loki, mačkou Sphynx, ktorá vyzerá ako mrzutý starý pán. V minulosti sme ti už predstavili podobne nahnevaného Xherdana, takže ak sa rád zabávaš na netradičných mačkách, nezabudni ho skontrolovať.

Loki žije so svojími majiteľmi, manželmi Sarou a Brentom v newyorskom Brooklyne. "Táto mačka má takú silnú osobnosť a drzosť v tvári zároveň, ako žiadne iné zviera" povedala Sara pre blog Girls And Their Cats. "Sme neoddeliteľnou súčasťou a najlepší priatelia."

Loki prišiel do života manželov deň pred Halloweenom v roku 2014. Brent je alergický na mačky, takže adoptovanie nového domáceho maznáčika bol zo začiatku dosť veľký problém. Nakoniec sa ale obaja zhodli na tom, že si mačku nechajú. "Loki je neuveriteľne láskyplný, maznavý a prítulný. Zbožňuje, keď si môže zdriemnuť na mojom bruchu. Taktiež miluje kuracie mäso, miešané vajcia a srdečné škrabkanie po hlave." hovorí Sara.

"Krátko po tom, čo sme ho prijali, vytvorila som mu profil na Instagrame. Ten si vďaka jeho netradičnému mrzutému vzhľadu čoskoro získal mnoho followerov."

"Loki mi pomohol vrátiť sa k mojim kreatívnym a optimistickým dňom, na ktoré som už pomaly zanevrela, keďže som bola častokrát demotivovaná a smutná. Zvieratá sú neuveriteľní liečitelia a som veľmi vďačná za to, ako ma ustavične verne sprevádza. Loki je skutočne jeden z milióna", tvrdí majiteľka mrzutého miláčika.

Domov
Zdieľať
Diskusia