Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2018, 16:12
Čas čítania 0:00
Adam Lukáč

Rozmach Battle Royale módov zasiahol aj Call of Duty. Black Ops 4 však pravdepodobne neponúkne singleplayer

TECH CALL OF DUTY
Uložiť Uložené

Obľúbená strielačka pravdepodobne stratí singleplayer. Nahradí ho Battle Royale mód.

Battle Royle mód už nie je žiadna novinka a hráči si obľúbili pocit posledného žijúceho hráča. Vývojári z Activision pred pár mesiacmi spustili BR mód v Call of Duty: Online, čo je free-to-play verzia ušitá na mieru pre čínsky trh. Na východe už mód otestovali a po najnovšej informácii sa môžeme tešiť nielen na Call of Duty: Black Ops 4, ale aj na jeho Battle Royale mód.

Namiesto toho sa však pravdepodobne nedočkáme kampane. Viacerí z nás si určite pamätajú príbeh nejedného COD, no podľa Activision bolo Black Ops vždy o multiplayer móde. Skúsili to napríklad na Black Ops 3, kde sa hra predávala na Xbox 360 a PS3 bez kampane a spoločnosť nezaznamenala výrazný vplyv absencie kampane na predajoch.

Rozmach Battle Royale módov zasiahol aj Call of Duty. Black Ops 4 však pravdepodobne neponúkne singleplayer
Zdroj: YouTube

Dieru po príbehu chcú zatmeliť práve Battle Royale módom. Namiesto 100 hráčov sa na bojovom poli stretne len 18, mapa má byť menšia a tým pádom jedna hra bude trvať kratšie. Štartovaciu pozíciu si hráč zvolí ešte pred začiatkom zápasu. Všetko ostatné je podobné iným BR hrám a na začiatku si musíš nájsť zbrane a brnenie. Samozrejme, posledný žijúci hráč vyhráva. Call of Duty: Black Ops 4 by sme sa mali dočkať 12. októbra 2018 a viac informácií sa dozvieme 17. mája na predstavení hry v Los Angeles.

Anketa:
Čo by si chcel viac, kampaň alebo Battle Royle mód ?
Kampaň
Battle Royale mód
Kampaň
66 %
169 Hlasov
Battle Royale mód
34 %
87 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia