Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s H&M.
18. apríla 2018, 11:35
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

H&M predstavuje nezvyčajnú ekologickú kolekciu. Kúsky sú vyrobené z rybárskych sietí, recyklovaného striebra a organickej bavlny

ZAUJÍMAVOSTI H&M REFRESHER+ VIDEO
Uložiť Uložené

Čo na nový ročník H&M Conscious Exclusive povedali naše známe tváre?

Žijeme v dobe, kedy by mala byť každá naša činnosť ovplyvňovaná nepriaznivým smerovaním našej planéty. Máme veľkú radosť, že sa aj tak veľká značka ako H&M aktívne zapája do podpory životného prostredia a už po siedmykrát predstavuje novú kolekciu vyrobenú z udržateľných materiálov.

H&M Conscious Exclusive 2018 obsahuje jedinečné materiály, medzi ktoré patria napríklad recyklované striebro a polyester alebo organická bavlna či ľan. Najväčšou novinkou je však materiál ECONYL, kvalitné vlákno vyrobené z rybárskych sietí.

Netradičná ekologická kolekcia je inšpirovaná životným štýlom švédskych umelcov Karin a Carla Larssonovcov. Do popredia dáva bohaté textúry a ozdobné detaily, ktoré často v kvetinových vzoroch žiaria na hodvábnych siluetách. Umenie 19. storočia sa tak premenilo do moderných vzorov.

Na oficiálnom predstavení kolekcie sme sa vyskytli aj my a získali sme pre teba vzácne rozhovory aj so známymi osobnosťami. Alexander Lindov, Karolína Chomisteková či Marianna Tomanová celú kolekciu ocenili a na kameru nám ukázali aj svoje obľúbené kúsky, ktoré by si okamžite kúpili. Počkať však budú musieť do 19. apríla, kedy kolekcia vychádza aj na Slovensku, o 9:00 v bratislavskej Eurovei.

Domov
Zdieľať
Diskusia