Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2018, 10:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Drake oznamuje vydanie nového albumu s názvom Scorpion

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Po More Life a viacerých úspešných singloch Drake prekvapuje informáciou o tom, že v júni vydá ďalší album.

Drake v tracku Do Not Disturb na zatiaľ poslednom vydanom albume More Life zanecháva odkaz I’ll be back 2018 to give you the summary, ktorý teraz dostáva svoje rozuzlenie. Po úspešných videosingloch God's Plan a Nice For What teraz Champagne Papi prekvapuje prostredníctvom Instagramu informáciou o tom, že v júni tohto roku sa dočkáme ďalšieho sólového albumu z jeho dielne. 

Informáciu o tom, že Scorpion je názov chystáneho projektu už potvrdil aj zahraničný magazín Rolling Stone, čo môžeš prirovnať k tomu, keď Refresher potvrdí vdanie nového albumu Kontrafaktu. Mimochodom, snáď čoskoro. V každom prípade, Drake už viac než dekádu zažíva najlepšie obdobie svojho života, a tak si môžeme byť skoro istí, že opäť dá zabrať hudobným rebríčkom.

Budeme zvedaví, akým smerom sa Aubrey bude ďalej uberať. Stále ostáva nevysvetlený titul "June Twenty Eighteen by Drake" na jeho bunde, no veľmi radi sa necháme prekvapiť.

 

JUNE 2018

Příspěvek sdílený champagnepapi (@champagnepapi),

Domov
Zdieľať
Diskusia