Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2018, 15:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zúfalci na slovenských cestách dobili vodiča kameňom aj plynovou pištoľou. Nevinného šoféra sa snažili prehodiť cez zvodidlá

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Slovenská polícia zverejnila video z otrasného prípadu, ktorý sa odohral na našich cestách.

Pri pohľade na chovanie niektorých obyvateľov Slovenska si netreba robiť ilúzie o tom, ako to v našej krajine vyzerá. Doplatil na to aj vodič, ktorého video zverejnila slovenská polícia na svojej facebookovej stránke. Najskôr sa tesne zaradil pred vozidlo s otcom a synom, ale ani v najhoršom sne nepredpokladal, že obyčajný dopravný manéver dokáže Slovákov tak vyprovokovať.

Najskôr ho dobiehali a ukazovali mu gestá naznačujúce podrezanie a vodič po chvíli pochopil, že sa mužov zrejme nezbaví. Po pár minútach preto zastavil, vyšiel z auta a snažil sa problém vyriešiť. Nevedno, čo presne bolo po vystúpení z auta povedané, ale slušní otec a syn zobrali ako najväčší zúfalci situáciu do vlastných rúk.

Zúfalci na slovenských cestách dobili vodiča kameňom aj plynovou pištoľou. Nevinného šoféra sa snažili prehodiť cez zvodidlá
Zdroj: Polícia SR

Na pomoc si zobrali kameň aj plynovú pištoľ a nevinného vodiča dobili do krvi. Celý konflikt trval niekoľko desiatok sekúnd a v jednom momente sa ho dokonca snažili prehodiť cez zvodidlá do priekopy. Vodič nakoniec odišiel do svojho auta so zakrvavenou tvárou a pred útočníkmi skrýval jedno eso v rukáve.

Odporúčané
Viac ako 60 % Slovákov nie je spokojných so svojím životom. Ich nespokojnosť súvisí najmä so zdravím, vzhľadom a s voľným časom Viac ako 60 % Slovákov nie je spokojných so svojím životom. Ich nespokojnosť súvisí najmä so zdravím, vzhľadom a s voľným časom 26. marca 2024, 15:30

Všetko natáčala jeho kamera vo vozidle, a tak okamžite zašiel na políciu. Policajti momentálne zločin vyšetrujú a v prípade dokázania viny otcovi so synom hrozí väzenie na 4 až 10 rokov. Slušné Slovensko predsa s podobnými indivíduami nevybudujeme.

Domov
Zdieľať
Diskusia