Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2018, 19:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nerieš sa pripomínajú novým videoklipom. Aspoň na deň by chceli žiť normálny život

HUDBA NERIEŠ
Uložiť Uložené

Nový projekt od Mateja Straku a Gabryella s názvom Animal sa teší úspechu a dnes sme sa dočkali ďalšieho vizuálu.

Chalani z Nerieš si za posledné dva roky vybudovali silné meno aj v porovnaní s tými najznámejšími rapovými interpretmi v našich končinách. Stihli odohrať množstvo plnohodnotných koncertov v plných kluboch a zároveň boli predskokanmi na tých najväčších domácich shows. Aby toho nebolo málo, popri tom všetkom vydali úspešné videosingle a venovali sa prípravám projektu Animal, ktorý uzrel svetlo sveta len pred niekoľkými týždňami. 

Zatiaľ sa tento kratší projekt so šiestimi skladbami teší veľkému a hlavne zaslúženému úspechu. K albumu už vyšli aj dva klipy, no celý čas sme vedeli, že Gabryell a Maťo Straka majú v zálohe ešte jeden, a to ku skladbe Na deň. Dnes sme sa teda konečne dočkali výsledku a podobne ako v predošlých prípadoch, aj teraz stavili na efektívnu reprezent záležitosť zo vkusného prostredia. 

O tvorbu sa postaral šikovný režisér Samuell Hoffman so svojím tímom a presne ako tušíš, hudobná produkcia pochádza z dielne Maťa Straku. No a tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia