Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2018, 15:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na tie ovisnuté prsia potrebuješ podprsenku. McGregor v protiútoku na 50 Centa vytiahol ťažký kaliber

ZAUJÍMAVOSTI 50 CENT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Bojovník sa v konflikte s raperom nezastavuje. Urážky prichádzajú z jednej aj druhej strany.

Časy, keď sa kvôli konfliktom na rapovej či šoubiznisovej scéne strieľalo v uliciach, sú už našťastie za nami, ale incidentov medzi osobnosťami neustále pribúda. Len pred dvomi dňami sme písali o tom, že sa do seba pustili Conor McGregor a 50 Cent. Obaja kohúti pre seba nemali pochopenie už pri súboji írskeho bojovníka s Mayweatherom a McGregor nedávno konflikt rozpútal znovu.

Raperovi sa vysmial za to, že je zbankrotovaný a falošný človek, na čo 50 Cent zareagoval urážkou priamo na bojovníkovu rodinu. Vo videu naznačil, že McGregor opustil alebo podviedol svoju partnerku s dieťaťom hneď po prvej veľkej výplate, ale následne zavládlo ticho a všetci čakali, čo sa z Írska ozve. Ozvala sa vtipná spŕška nadávok na to, ako 50 Cent vyzerá a ako sa správa.

Na tie ovisnuté prsia potrebuješ podprsenku. McGregor v protiútoku na 50 Centa vytiahol ťažký kaliber
Zdroj: daniel0685/Flickr

McGregor si počkal na Medzinárodný deň žien, aby sa raperovi vysmial za jeho ovisnuté prsia. Uťahoval si z jeho genetického fondu a odporučil mu radšej nosiť podprsenku, lebo mu dekolt ovísa. Ír pokračoval, že 50 Cent mal radšej držať jazyk za zubami a pokračovať v produkovaní bezplatnej publicity, čo robil už pred zápasom s Mayweatherom.

Bojovník si uťahoval aj z veku a napokon opäť zopakoval, že zopár starých skladieb 50 Centa miluje dodnes. Záverečnou bodkou bol odkaz o tom, ako si nechal v celej Madison Square Garden zahrať jeho skladbu I run New York a ani mu nezaplatil za licenčné práva.

Anketa:
Na koho strane si?
50 Cent
Conor McGregor
50 Cent
41 %
811 Hlasov
Conor McGregor
59 %
1157 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia